Στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της West Division 1 η Άρτεμις υποδέχθηκε το απόγευμα του Σαββάτου παρέμεινε στη δεύτερη θέση του ομίλου επικρατώντας άνετα των West Floppers.

Οι γηπεδούχοι είχαν καλή εκκίνηση με τους Nioniovic (6), Σφογγάρη (5) και Nicolo (4) σε πορώτο ρόλο, με τους αντιπάλους τους να ακολουθούν χάρη στην καλή απόδοση του Κολοβού (5), για το 17-13 στο πέρας της πρώτης περιόδου.

Η Άρτεμις έβαλε στην εξίσωση του παιχνιδιού και τους "Παππού"(8π), Μαντέλο και Ορέστη (από 6π). Παρά την προσπάθεια των Μεταξά (7) και τα τρίποντα του Μπάκα η διαφορά πήρε διψήφια τιμή (44-30) στη μέση της διαδρομής.

Ο Nioniovic ενορχήστρωσε και το τρίτο δεκάλεπτο με έξι πόντους, με τον Κωνσταντίνου να προσθέτει πέντε ακόμα. Η άμυνα της Άρτεμις κράτησε τους Floppers σε χαμηλή τροχιά (Πάσχος 4 και Μεταξάς ένα τρίποντο) για το 60-41 στο φινάλε του τρίτου δεκαλέπτου.

Τα τελευταία δέκα λεπτά είχαν διαδικαστικό χαρακτήρα.  Το κουαρτέτο Ορέστη (5), Nioniovic (4), Nicolo και Σφογγάρη (από ένα τρίποντο) έδωσε σκορ και θέαμα, ενώ  Βενιός (5) και Πάσχος (4) συνέβαλαν από την πλευρά τους στο τελικό 76 -54 !

Mvp αναδείχθηκε o Διονύσης Διονυσόπουλος έχοντας 19 πόντους, 7 ριμπάουντ, 3 ασιστ και 3 λάθη. Παίκτης κλειδί ήταν ο Γιώργος Νικολόπουλος με double double και 11 πόντους, 12 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 3 κλεψίματα και 1 λάθος.

Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Ερρίκος Μεταξάς με 12 πόντους, 5 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος.

Που κρίθηκε : Στην ποιότητα και την ταχύτητα των νικητών.