Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη κατέγραψαν στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής οι Bashock το Σαββατόβραδο στον Κορυδαλλό απέναντι στους Forty Plus αποδίδοντας ωραίο και οργανωμένο μπάσκετ.

Στο ξεκίνημα οι ομάδες συμβάδισαν. Καμαράτος (7) και Μαράκης (5) ηγήθηκαν για τους γηπεδούχους, ενώ οι αντίπαλοι τους ακολούθησαν από κοντά χάρη στα τρίποντα των Μαστρογιάννη (5) και Αϊβατογλου (3), για το 14-11 των πρώτων δέκα λεπτών.

Στη συνέχεια οι Μπασόκοι ανέβασαν στροφές.  Με επιμέρους 12-4 με τον Ηλιού (11π) σε ρόλο διεμβολιστή και τους Μαράκη, Ζαχαριουδάκη και Αυγουστή ακροβολισμένους σκοπευτές από τα 6.75  απέκτησαν διψήφια διαφορά, παρά την προσπάθεια του Χατζηκωστή (7) από την άλλη πλευρά, με το σκορ να βρίσκεται στο 34-23 στη μέση της διαδρομής.

Με κεκτημένη ταχύτητα η παρέα του Μπουλούμπαση συνέχισε και στην επανάληψη. Ο ίδιος είχε τρεις πόντους, ο Μαράκης έξι, με τους υπόλοιπους να συνδράμουν τον ..οβολό τους με ένα καλάθι. Η διαφορά ήταν σταθερά πάνω από τους δέκα, καθώς στην αντίπερα όχθη αντιδρούσαν μόνο οι Ακουμιανάκης , Δροσόπουλος (από 4) και Αϊβατογλου (3), για το 51-34 στο τριαντάλεπτο.

Τα τελευταία δέκα λεπτά οι ομάδες έπαιξαν απελευθερωμένα. Ο Ηλιού ξανάπατησε το γκάζι με 8 πόντους, ενώ Ακουμιανάκης, Δελημάρκος και ο επανεμφανισθέντας Δαγαλάκης (με τέσσερις πόντους έκαστος) διαμόρφωσαν το απόλυτα δίκαιο τελικό 65- 48 !

Mvp ήταν ο ορεξάτος Θανάσης Ηλιού έχοντας 19 πόντους, 8 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 μπλοκ και 1 λάθος. Παίκτης κλειδί ο πλέι μέικερ κομπιούτερ Δημήτρης Καμαράτος. Κατέγραψε 11 πόντους , 7 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 4 κλεψίματα και 4 λάθη.

Καλύτερος των ηττημένων ήταν ο Βασίλης Ακουμιανάκης με 7 πόντους, 10 ριμπάουντ, 4 ασιστ, 5 κλεψίματα και 4 λάθη.

Που κρίθηκε: Οι νικητές επέβαλλαν το τέμπο τους μετά τα πρώτα δέκα λεπτά, πήραν διαφορά και δεν ξανακοίταξαν πίσω. Άξια μνείας η πολύ καλή ατμόσφαιρα μεταξύ όλων των παικτών.