Τι Ντερμπαρα ειδαμε χθες στο Σαλα Σπορτ! Ματς με ανατροπες , comebacks και δυνατες "Μεταλλικες" αμυνες!!! Νικητες οι the Royals με εξωγηινο Δεδε!!

 

Στην εκκίνηση η ομαδα των Royals ηταν κυριαρχη και εδειχνε ασταματητη το μαρτυρα και το σκορ της πρωτης περιοδου φυσικα (4-18) οπου μονο ο Μπαρδουλης σκοραρε τους 4 ποντους της ομαδας των BISONS. Απο την αλλη οχθη η πρωτη περιοδος ηταν χορταστικη απο στατιστικη για τους Royals με πρωτα βιολια τους Δεδε(7π) , Μπουκα(3π) , Καραλη(3) , Καρασαββιδη(3) και Μοτσιο (2).

Στη συνέχεια οι γηπεδουχοι μεταμορφωθηκαν σε μια καλολαδωμενη μπασκετικη καλαθομηχανη άνοιξαν το ρυθμό και με επιμέρους 18-7 μειωσαν την διαφορα. Σαφρας (6π) , Σταυροπουλος (4π) , Ρουσσος (3π) , Σιαρες (3π) , Ζαχαριου (2π) . Οι Royals βρηκαν επιθετικες λυσεις απο τον Μπουκα (3π) , Δεδε (2) και Καραλη Σ. (2π) .

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να προσεγγίσουν αλλα οι Royals εβρισκαν τις λυσεις με αποτελεσμα να διατηρουν μια διαφορα ασφαλειας με σκορερ των εντυπωσιακο Δεδε να τα δινει ολα τοσο σε επιθεση οσο και σε αμυνα (12π) , Μαργωμενος (5π) , Καραλης (2π) , Καρασαββιδης (2π) , Μοτσιος (2π). Απο την αλλη πλευρα ξεκινησαν να ευστοχουν και αλλοι παικτες για τους Bisons δινοντας σημαντικες λυσεις την καταλληλη στιγμη Σαφρας (2π) , Σταυροπουλος (2π) , Ρουσσος (2π) , Μπαρδουλης (3π) , Σιαρες (5) και Μπουλουτσικος (3) . Σκορ τριτης Περιοδου 17-24 για τους Royals.

Στην 4η περιοδο ο Αλφρεντ Χίτσκοκ αποφασισε να επισκεφθει το σαλα και μας εδωσε ενα μπασκετικο θριλλερ οπου με το εντυπωσιακο comeback των Bison  κυριως με περιφερειακα σουτ απο Ρουσσο (10π) , Σιαρε (3π) και τα παλικαρησια μπασιματα του Σαφρα εφτασαν ακομα και να προηγουνται στο σκορ λιγα λεπτα πριν το τελος του αγωνα . Ο Δεδες ομως δεν ειχε πει την τελευταια κουβεντα οπου με τιτανωδη σουτ εδινε συνεχως το φιλι ζωης στην ομαδα του και το προβαδισμα (8π) . Θα μπορουσε να ανατραπει το σκηνικο στο τελος αν ο Σταυροπουλος ειχε σκοραρει στο μπασιμο και να ειχε βαλει και το γκολ φαουλ αλλα δυστηχως ηταν ατυχος και ευστοχησε μονο στην μια βολη δινοντας το προβαδισμα μονο με ενα ποντο. Στο τελος η ομαδα των Royals με τον Φωτεινο (4π) ηταν πιο ψυχραιμη στις κρισιμες βολες  α-λα "Αργυρη Καμπουρη¨και εδωσε την νικη στην ομαδα του . Πολυ σημαντικο να τονισουμε επισης πως ηταν και το τριποντο του Μπουκα λιγα λεπτα πριν το τελος (3π) που εκοψε τον φρενηρη ρυθμο των Bison.

Mvp : Ο Βασιλης Δεδες με 29 ποντους 13 ριμπαουντ και 31 efficiency. Παίκτης «κλειδί» στο πλάι του ο παικτης για ολες τις δουλειες ο Σωτηρης Καραλης που μέτρησε 4 πόντους και 16 ριμπαουντ.

Καλύτερος των ηττημένων ο Θεοδωρος Σιαρες 11 ποντους 3 ασσιστ και 12 Efficiency . Άξιος μνείας και ο Νικολαος Ρουσσος έχοντας 15 πόντους με 4 τριποντα.

Που κρίθηκε: Στην Εξωγηινη αποδοση του Δεδε οπως και στην εκτελεστική δεινότητα των νικητών.