Με θρίαμβο επέστρεψαν στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις το βράδυ της Τρίτης στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής  αγωνιστικής της South Division 1 οι Ελλάνιοι όταν και υποδέχτηκαν τους Skylarkers επικρατώντας σε κάθε διάσταση της αναμέτρησης !

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το ρυθμό εξαρχής με τους Βερεντζιώτη (8), Μπεστιτζάνο (4) και Ι. Τουφεξή (3) και περιορίζοντας τους αντιπάλους στους τέσσερις πόντους  με σερί 11-0 πήραν διψήφια απόσταση (15-4) στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου.

Οι Skylarkers έδειξαν αντίδραση στο δεύτερο δεκάλεπτο όταν με σερί 8-0 με τα τρίποντα των Τσαγγαρά και Γκίζη μείωσαν , όμως οι "Ελ" απάντησαν με το δικό τους 7-0 με τους Ξηρόφωτο και Κακλέα (από 5π) διευρύνοντας τη διαφορά (27-12) στη μέση της διαδρομής.

Οι Ελλάνιοι κυριάρχησαν πλήρως μετά την ανάπαυλα. Ο Μπεστιτζάνος (5) έδινε τον τόνο παρέα με τον καπιτάνο Βερεντζιώτη (3) , με την άμυνα τους να δέχεται καλάθι μόνο με αίτηση και αριθμό πρωτοκόλλου καθώς με παθητικό μόλις τεσσάρων πόντων, απογείωσαν τη διαφορά πάνω από τους είκοσι (37-16) στο τριαντάλεπτο.

Στα τελευταία δέκα λεπτά ο "Μπέστι" έδωσε το σόου του με 11 πόντους, ενώ ο Θ. Τουφεξής πρόσθεσε ένα τρίποντο και καθώς η απογοήτευση είχε κυριεύσει τους Skylarkers (Μπουλουτσίκος και Γκίζης από 3π) οι Ελλάνιοι κατέκτησαν το ροζ φύλλο με το άνετο 53-22.

Mvp αναδείχθηκε ο Άκης Βερεντζιώτης έχοντας 10 πόντους, 9 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 4 κλεψίματα και 4 λάθη. Παίκτης κλειδί ήταν ο Νίκος Μπεστιτζάνος με 20 πόντους, 4 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 1 κλέψιμο και 3 λάθη. 

Για τους ηττημένους διεσώθη ο πρόεδρος Κώστας Μπουλουτσίκος που μέτρησε 9 πόντους, 10 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 3 λάθη

Το ματς κρίθηκε από το πρώτο δεκάλεπτο !