Στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Atlas League (East), η KRANAA BC αναμετρήθηκε με την VOSKONIA. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι σε όλη την διάρκειά του με τις 2 ομάδες να παιζουν σκληρη αμυνα αλλα και συναμα να παίζουν μπάσκετ υψηλού επιπέδου! 55-63 ήταν το τελικό σκορ με την ομάδα της VOSKONIA να αντεχει στην πιεση των γηπεδουχων , να ξεφευγει στο σκορ τα τελευταια λεπτα και ετσι να κερδιζει το ματς.

16-16 στο 1ο δεκάλεπτο. Με οδηγό τον Πρωτοπαππα 7π , Μανσουρ (3) , Κωστοπουλο (2) και Λιακο (2) η  Voskonia προσπαθουσε να πάρει τα ηνία του αγώνα αλλα ματαια διοτι η πάντα εκρηκτική και ταχεία ομαδα της Kranaa ειχε σε επιθετικο οιστρο τοσο τον υπεροχο Γκλαβα , τον μαχητικο Τσαγιαννη , ταχυτατο Χριστοπουλο , εξαιρετικο Καπουρανη  και θεσπεσιο Πεππε . 

Οι φιλοξενούμενοι πήραν τα ηνία του αγώνα στην 2η περίοδο. Το τέμπο συνέχισε να είναι υψηλό και η εναλλαγη στο σκορ ηταν συνεχομενη. 9-12 ήταν το επιμέρους σκορ με τις 2 ομάδες να κινούνται χαμηλά επιθετικά. Για την Voskonia 5 πόντους πέτυχε ο πάντα εξαιρετικος Πρωτοπαππας , 4 έβαλε ο Ταγκουλης , 3 ο Μικρακης ενω για την KRANAA BC οι Σκορερς ηταν ο τρομερος και φοβερος Γκλαβας με 5 π , Γεωργιου 2π , Καπουρανης 2 και Σουρμελακης με 2

Ισορροπημένη ήταν η 3η περίοδος. Η διαφορά παρέμεινε στο ενα καλάθι υπέρ της Voskonia. 14-16 ήταν το επιμέρους σκορ. Τα φάουλ ήταν πολλά και η μπασκετικη ένταση ήταν ισχυρη με τις 2 ομάδες να εστιάζουν στις φάσεις μέσα στο low post. Για την Kranaa 2 καλάθια πέτυχε ο Γεωργιου  5 ποντους ο υπερηχιτικος Γκλαβας και 6 ποντους ο εξαιρετικος Τσαγιαννης . Για τους φιλοξενούμενους η εισοδος του Μαστρογιαννη (5π) εφερε την εξτρα ποιοτητα στην ομαδα της Voskonia τοσο στο εκτελεστικο οσο και στο οργανωτικο κομματι. Μαζι του οι συνοδοιποροι Ταγκουλης 2π , Μοναστηριωτης (4π) , Κατσωνης (1π) , Πρωτοππαπας (2) και ο αγερωχος Κωστοπουλος (4) εκαναν οτι καλυτερο μπορουσαν τοσο επιθετικα οσο και αμυντικα.

Σκληρό, αλλά παράλληλα ωραίο μπάσκετ είδαμε στο 4ο δεκάλεπτο. Πανεμορφες φάσεις,επικες άμυνες "ΛΙΜΟΖ¨ και πολλά τουρμπατα τρεξίματα χαρακτήρισαν την περίοδο. Μπορεί η Kranaa να προσπάθησε, αλλά δεν τα κατάφερε και υπέκυψε στην επιθετικη πίεση της Vaskonia και έκανε την 4η της ήττα στο πρωτάθλημα. 55-63 ήταν το τελικό σκορ υπέρ των φιλοξενουμενων. 16-19 έληξε το δεκάλεπτο. Για τους γηπεδούχους 9 πόντους έβαλε ο Γεωργιου (1τριποντο). Σε 1 τρίποντο ευστόχησε και ο Γκλαβας .Τσαγιαννης (1) και καπουρανης (1) . Στην αντιπερα οχθη ο Ταγκουλης εδωσε τα παντα κατω απο το καλαθι και με την δυναμη του εβαλε 8 σημαντικους ποντους . Επισης Μαστρογιαννης (4π) , Κατσωνης (2π) , Κωστοπουλος 1π και Μανσουρ ενα εντυπωσιακο βιντατζ πιβοτ μουβ α-λα Χακιμ Ολαζοουον.

Mvp του αγώνα ήταν ο Πρωτοπαππας με 12 πόντους, 11 ριμπάουντ , 1 ασίστ, , 3 μπλοκ και 2 λάθη σε 32 λεπτά. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Γκλαβας με 17 πόντους, 5 ριμπάουντ , 5 ασίστ, 3 κλεψίματα και 2 λάθη σε 33 λεπτά συμμετοχής! Φανταστικος επισης απο την ομαδα της Kranaa ο Τσαγιαννης με 11 ποντους και 15 Efficiency

Key playerΗταν δυο τα κλειδια για την σημαντικη και επικη νικη ! 1ο κλειδι ο Ταγκουλης με την δυναμικη του παρουσια κατω απο το καλαθι 8 ριμπαουντ και 14 ποντοι!!! δευτερο κλειδι ηταν η ποιοτικη παρουσια του Μαστρογιαννη που ενορχηστροσε την ομαδα την πηρε απο το χερι και σε σημαντικα και κομβικα σημεια εδωσε τις λυσεις που χρειαζοντουσαν με 9 ποντους και 12 Efficiency!!!

Το παιχνίδι κρίθηκε στα χαμενα σουτ 3ποντων των Γηπεδουχων 3/28