Στο πλαίσιο της έβδομης πράξης της West Division 1 το απόγευμα του Σαββάτου στο Sala sport Club η La Familia υποδέχθηκε τους Ρούκουνες και μετά από ένα χορταστικό παιχνίδι οι δεύτεροι πήραν το τέταρτο φετινό τους ροζ φύλλο χάρη στο εξαιρετικό τους τελείωμα.

Οι ομάδες μπήκαν με τσίτα τα γκάζια  με τα καλάθια να παίρνουν φωτιά. Οι γηπεδούχοι σκόραραν με τους Ιωακειμίδη (7), Μιχαηλίδη (4) αλλά και τα τρίποντα των Δεληγιάννη και Πατσόγλου, ενώ οι αντίπαλοι τους είχαν τις απαντήσεις από την τριάδα Μασούρα, Πανόπουλου και Τραυλού (από έξι πόντους ο καθένας) και προηγήθηκαν με 19-22 στο πέρας του πρώτου δεκαλέπτου.

Το σκηνικό ισορροπίας διατηρήθηκε και στη δεύτερη περίοδο. Οι "Ρουκ" είχαν σε καλή κατάσταση τους Σταμάτη (8) και Τραυλό (4), ενώ στην άλλη πλευρά τόσο ο Ιωακειμίδης (8) όσο και οι Παπαχριστόδουλος και Μιχαηλίδης (από 4) συνετέλεσαν στο να προσπεράσουν με βραχεία κεφαλή (39-38) στη μέση της διαδρομής.

Ντέρμπι είχαμε και μετά την ανάπαυλα. Ο Τραυλός συνέχισε να αποτελεί επιθετική σταθερά με πέντε πόντους για τους φιλοξενούμενους που είχαν σημαντική βοήθεια και από τους Ζερντίνσκι, Χιώτη και Πανδή (από 4π) και παρά τις ενέργειες τόσο του Πετρίδη (6) όσο και των Ιωακειμίδη (4) & Δεληγιάννη (3) βρέθηκαν μπροστά με 56-59 στο τριαντάλεπτο.

Στην τέταρτη περίοδο οι Ρούκουνες ήταν απολαυστικοί ! Ο Πανδής (4) σκόραρε αλλά και οργάνωνε  αξιοποιώντας τους Τραυλό (7), Ζερντίνσκι (5) και Μασούρα (4). Την ίδια ώρα η κούραση άρχισε να επηρεάζει τη La Familia που έμεινε πίσω στο σκορ, παρά την προσπάθεια του Ιωακειμίδη (4) και τα τρίποντα των Δεληγιάννη και Πατσόγλου με τη διαφορά να παίρνει διψήφια τιμή και τους "Ρουκ" να κατακτούν τη νίκη με το τελικό 70-86 !

MVP:  Κορυφαίος ήταν ο παίκτης ορχήστρα Γιώργος Πανδής με triple double figure. Σημείωσε 10 πόντους, μάζεψε 13 ριμπάουντ, προσέφερε 14 ασίστ, 1 κλέψιμο και υπέπεσε σε 4 λάθη. Καλύτερος των ηττημένων ήταν ο Χριστόφορος Ιωακειμίδης με 23 πόντους, 9 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος.

Παίκτης-κλειδί με double double ήταν ο βράχος Δημήτρης Τραυλός ο οποίος συνολικά πρόσφερε 17 πόντους, 10 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 κόψιμο και 5 λάθη.

Που κρίθηκε : Στην επιθετική δεινότητα των νικητών και το τρομερό τους φίνις !