Την πέμπτη τους νίκη πέτυχαν οι Legends το βράδυ του Σαββάτου στον Κορυδαλλό όταν και στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής της South Division 1 φιλοξενήθηκαν από τη Na Ala Team παραμένοντας στη δεύτερη θέση του ομίλου !

Οι φιλοξενούμενοι είχαν πολλές λύσεις στο ξεκίνημα με τους Χ.Παρασκευόπουλο (6), Σκουλά (4) και Λουκά (3) να σκοράρουν, και παρά την προσπάθεια των Μαυράκη, Λεκκού (από 4) και Μανδρώνη (3) από την άλλη πλευρά προηγήθηκαν με 12-1 7 στην εκπνοή της πρώτης περιόδου.

Οι "Θρύλοι" ανέβασαν το ρυθμό τους στη συνέχεια. Ο Σταμάτης μπήκε στην εξίσωση της αναμέτρησης με επτά πόντους ενώ οι Παρασκευόπουλοι (6 ο Χρήστος, 3 ο Τάκης) σκόραρανε από μακριά, με τον Παπαντωνίου να προσθέτει 4 πόντους. Για τους αντιπάλους τους Μπούτσιος και Λεκκός είχαν από τέσσερις πόντους με τον Μανδρώνη να σημείωνει ένα τρίποντο, ωστόσο οι Legends απέκτησαν διψήφια διαφορά (26-38) στο ημίχρονο.

Μετά την ανάπαυλα  δεν άλλαξαν πολλά. Χ. Παρασκευόπουλος και Σκουλάς (με 5 και 4 πόντους αντίστοιχα) συνέχισαν να απολτελούν την παραγωγική βάση της ομάδας τους, ενώ ο Μαυράκης (10) και ο Μανδρώνης (6) έπιασαν πόστο από τα 6.75, κρατώντας τη Na Ala Team στην ίδια απόσταση (44-56) στο φινάλε του τρίτου δεκαλέπτου.

Στην τέταρτη περίοδο οι "Θρύλοι" είχαν περισσότερες δυνάμεις. Ο Σκουλάς (8) με τον Χ. Παρασκευόπουλο (6) πυροβολούσαν έξω από την περίμετρο και παρά το τρίποντο κρεσέντο του Μανδρώνη (9π) και τις ενέργειες του Μαυράκη (6) διατήρησαν την διψήφια απόσταση , πανηγυρίζοντας το τελικό 64-80 !

Mvp αναδείχθηκε με double figures ο  Χρήστος Παρασκευόπουλος έχοντας 23 πόντους, 15 ριμπάουντ, 4 ασιστ, 3 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 7 λάθη. Παίκτης κλειδί ήταν ο Αλέξανδρος Σκουλάς με 19 πόντους, 4 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 4 κλεψίματα και 1 λάθος. 

Καλύτερος για τους ηττημένους ο "διπλός" αλλά και αλάνθαστος Νίκος Μαυράκης καταγράφοντας 22 πόντους, 10 ριμπάουντ,  4 ασιστ, 3 κλεψίματα και 2 μπλοκ.

Που κρίθηκε :  Οι νικητές είχαν την υπεροχή από την αρχή και δεν απειλήθηκαν.