Στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 1ου Division (east) τα Pistonia υποδέχθηκαν τους Μυρμιδόνες . Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι με τα όλα του! Τρεξίματα, κοντινό σκορ, σκληρές άμυνες και εντάσεις! Νικητές εν τέλει ήταν οι Μυρμιδόνες που με οδηγό τον εξαιρετικό Χατζηαγγελή έκαναν μια παλικαρίσια ανατροπή! 48-53 ήταν το τελικό σκορ του αγώνα!

Ισορροπημένο ήταν το 1ο δεκάλεπτο του αγώνα. Οι 2 ομάδες μπορεί να ήταν σε γενικές γραμμές άστοχες, αλλά αυτό δεν τις απέτρεψε από το να παίξουν σκληρά και με πολύ ενέργεια. 10-12 ήταν το επιμέρους σκορ με τους Μυρμιδόνες να παίρνουν τα ηνία του αγώνα! Για τα Pistonia 2 τρίποντα σερί πέτυχε ο Αυλωνίτης. 10 πόντους είχε ο τρομερός Χατζηαγγελής για τους φιλοξενούμενους.

Στην 2η περίοδο τα Pistonia πέρασαν μπροστά στο σκορ. Το παιχνίδι συνέχισε να είναι σκληρό και γρήγορο με τις 2 ομάδες να παίζουν μπάσκετ υψηλού τέμπο. 14-11 ήταν το επιμέρους σκορ. Για τους πλέον προπορευόμενους ο Μότσκα πέτυχε 5 πόντους. Με 2 καλάθια ακολούθησε ο Παρθενίου. 4 είχε ο Λιοφάγος και από 3 Μυλιόρδος και Γεωργάς.

Στο +3 έφτασαν τα Pistonia στο 3ο δεκάλεπτο. Το παιχνίδι συνέχισε να είναι ντέρμπι με τις 2 ομάδες να μην υποχωρούν στην διεκδίκηση του αγώνα. Οι Μυρμιδόνες δεν κατάφεραν να περάσουν μπροστά, ενώ οι γηπεδούχοι κατάφεραν αν διατηρήσουν την υπέρ τους διαφορά. 15-13 ήταν το επιμέρους σκορ. Για τους γηπεδούχους Κουτσουγλάκης και Αυλωνίτης είχαν από 2 καλάθια έκαστος. 5 είχε ο Χατζηαγγελής και 4 ο Μυλιόρδος για τους Μυρμιδόνες.

Οι πολεμιστές του Αχιλλέα έδειξαν το μέταλλό τους στην 4η περίοδο. Με πάθος, πλάνο και άμυνα από γρανίτη, δέχθηκαν 9 πόντους, πέτυχαν 17 και γύρισαν τούμπα το ματς κερδίζοντας στα ίσια τα Pistonia. 48-53 ήταν το τελικό σκορ. Για τους νικητές 9 πόντους έβαλε ο Χατζηαγγελής. 8 ήταν οι πόντοι του Παρθενίου για τα Pistonia!

Mvp του αγώνα ήταν ο Μ. Χατζηαγγελής με 25 πόντους, 12 ριμπάουντ (5-7), 3 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη σε 31 λεπτά. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Κ. Αυλωνίτης με 12 πόντους, 4 ριμπάουντ (3-1) και 1 λάθος σε 34 λεπτά αγώνα!

Key player: Ο παίχτης-κλειδί ήταν ο Ι. Λιοφάγος με 12 πόντους, 7 ριμπάουντ (3-4), 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος  σε 24 λεπτά συμμετοχής!

Το παιχνίδι κρίθηκε από την ποιότητα του Χατζηαγγελή και την dominant παρουσία του στο low post!