Για την έβδομη στάση της East Division 1 οι Rejects φιλοξένησαν το βράδυ της Κυριακής στο κλειστό της Καισαριανής τους Νότιους και κάνοντας πολύ καλό φίνις πέτυχαν τη δεύτερη τους νίκη στην κούρσα του πρωταθλήματος !

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στην αναμέτρηση. Δημητρακόπουλος, Υψηλάντης και το τρίποντο του Κωνσταντίνου τους έδωσαν αέρα επτά πόντων, ενώ η άμυνα τους κράτησε τους αντιπάλους τους στους οκτώ πόντους (Μηλιόπουλος 4), για το 13-8 στην εκπνοή της πρώτης περιόδου.

Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν στη συνέχεια. Με σερί 10-0 και το δίδυμο Αλφαρά (7) και Μακρή (6) να κτυπά από τα 6.75 ανέτρεψε την κατάσταση. Προσπέρασαν και παρά την προσπάθεια του Κοκολογιαννάκη (5π), προηγήθηκαν με 22-25 στο ημίχρονο.

Οι Rejects άλλαξαν...πίστα μετά τη διακοπή αφού βρέθηκαν να κυνηγούν διψήφια διαφορά (24-34) ! Έγιναν πιο σκληροί στην άμυνα δεχόμενοι μόλις 9 πόντους (Μηλιόπουλος 4), με τον Σταματιάδη (6) να κάνει τη δουλειά μπροστά με τα τρίποντα του, για να προσπεράσουν με σερί 13-0, ως το 37-34 στο τριαντάλεπτο.

Στην τέταρτη περιόδο δεν έχασαν το προβάδισμα αλλά οι Νότιοι ήταν πάντα εκεί κοντά χάρη στους απίθανους Αλφαρά (10π) και Μακρή (6π) Στο τελευταίο όμως κομμάτι, με τη διαφορά στους τρεις οι γηπεδούχοι έτρεξαν 7-0 σερί χάρη στον πλουραλισμό τους (Βάγιας 6, Κωνσταντίνου, Πόθος, Δημητρακόπουλος και Σταματιάδης από 4 πόντους) και επικράτησαν δίκαια με 63-53 .

MVP: Με double double o Λάμπρος Βάγιας, έχοντας 10 πόντους, 14 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 2 κλεψίματα, 1 μπλοκ κι ένα λαθάκι. Τον ακολούθησε σε απόδοση ως παίκτης κλειδί ο αλάνθαστος Αλέξανδρος Νεοφύτου με 8 πόντους, 10 ριμπάουντ και 1 ασιστ.

Από τους ηττημένους πιο αποδοτικός ήταν ο Μιχάλης Αλφαράς, που κατέγραψε  με 19 πόντους, 7 ριμπάουντ, 4 ασιστ, 2 κλεψίματα και 3 λάθη.

Που κρίθηκε : Στα φρέσκα πόδια των νικητών στην τελική ευθεία.