Οι Ροζ Πάνθηρες υποδέχθηκαν στο ΟΑΚΑ την Κυριακή τους Saronic Hornuts για την έβδομη πράξη της North Division 1, με τους δεύτερους να πανηγυρίζουν στο τέλος με το καταπληκτικό buzzer beater του Ορφανίδη παρότι είχαν μείνει με τέσσερις παίκτες λόγω φάουλ!

Αρχικά ήταν οι φιλοξενούμενοι που επέβαλλαν το ρυθμό τους από την άμυνα . Δέχθηκαν μόλις έξι πόντους και με το δίδυμο Παπαδόπουλου (6) και Ορφανίδη (4) πήραν διψήφια διαφορά (6-16) στα πρώτα δέκα λεπτά.

Οι αντίπαλοι τους αντέδρασαν στη συνέχεια. Παρότι βρέθηκαν στο -13, οι Αϊβαλιώτης και Γρηγορόπουλος (με έξι πόντους έκαστος) οδήγησαν τους γηπεδούχους στην ανατροπή με επιμέρους 16-3 και προσπέρασαν με 26-24 στη μέση της διαδρομής.

Μετά την ανάπαυλα τα συγκροτήματα εναλλάσσονταν στο σκορ. Οι γηπεδούχοι είχαν πιο δραστήριο τον Καραγιαννάκη (5), αλλά οι Hornuts με σερί 7-0 και τους Ορφανίδη (5), Κυβρικοσαίο και Γουναρίδη ( από 4) πήραν κεφάλι με 37-41 στο τριαντάλεπτο.

Οι Saronic έδειξαν διάθεση να καθαρίσουν στο ξεκίνημα της Τετάρτης περιόδου καθώς προηγήθηκαν με 41-49 χάρη στον Γουβόπουλο (6) και τα τρίποντα των Κυβρικοσαίου και Ορφανίδη. Αντιμετώπισαν όμως θέμα με τα φάουλ και οι Πάνθηρες ανέβασαν την πίεση τους και με σερί 10-0, με τον Γρηγορόπουλο να ηγείται με 8 πόντους έφεραν το ματς στα ίσα. Το τέλος ήταν ακατάλληλο για καρδιακούς. Ο Ιατρού ισοφάρισε σε 56-56 και ήρθε ως από μηχανής θεός ο Ορφανίδης με ένα αδιανόητο τρίποντο να χαρίσει τη νίκη στους Saronic Hornuts!

MVP: Πολυτιμότερος της αναμέτρησης ήταν ο Γιώργος Ορφανίδης που εκτός από το buzzer beater είχε 20 πόντους, 9 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 κλέψιμο & 1 λάθος. Για τους ηττημένους ξεχώρισε με double double ο Στέφανος Καραγιαννάκης έχοντας 12 πόντους, 16 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη. 

Παίκτης Κλειδί: o Γιάννης Κυβρικοσαίος με 14 πόντους, 7 ριμπάουντ, 6 ασιστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη.

Που κρίθηκε: Στο απίθανο τελευταίο σουτ !