Στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της North Division 1 οι Σκούρκοι υποδέχτηκαν το βράδυ της Δευτέρας τους Squidballz στο ΟΑΚΑ με τους δεύτερους να επικρατούν χάρη στο γρήγορο μπάσκετ και την ευστοχία τους από μακριά.

Οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν πιο δυνατοί στο ξεκίνημα και σκόραραν έξω από την περίμετρο με τους Καλαποθαράκο (5), Παπαδόπουλο (4), Ψυχογυιό και Δρακόπουλο (από ένα τρίποντο) αποκτώντας το προβάδισμα απέναντι στους Μάργαρη και Πασαγιάννη (από 6 πόντους έκαστος) , για το 12-19 στο πέρας του πρώτου δεκάλεπτου.

Οι Σκούρκοι με επιμέρους 10-4 πλησίασαν στον πόντο στη συνέχεια με τους Γεωργούλα (7) και Χρυσίνα (3) να σημαδεύουν σωστά από μακριά ωστόσο οι αντίπαλοι τους απάντησαν με το ίδιο τρίποντο νόμισμα με τον Δρακόπουλο (9), και με τη βοήθεια του Οικονομούλα (5) ξέφυγαν με διψήφια διαφορά (27-39) στη μέση της διαδρομής.

Οι Squidballz απλοποίησαν τα πράγματα μετά την ανάπαυλα. Με σερί 12-0  με τους Καλαποθαράκο (7) και Οικονομούλα (6) σε κέφια, έφτασαν στο +24 και καθώς από την άλλη πλευρά αντέδρασε περιστασιακά μόνο ο Ζορμπάς (5) προηγήθηκαν με 35-54 στη λήξη της τρίτης περιόδου.

Τα τελευταία δέκα λεπτά είχαν διαδικαστικό χαρακτήρα. Τα "Καλαμάρια" άφησαν το πόδι από το γκάζι (Οικονομούλας και Μάνιος από 3), με τον Πασαγιάννη (8) και τον Μπούκα (5) να βρίσκουν χώρους και να μειώνουν ως το τελικό 50-60.

Mvp ήταν ο αλάνθαστος Χρήστος Οικονομούλας έχοντας 16 πόντους, 3 ριμπάουντ, 5 ασιστ και 1 κλέψιμο. Άξιος συμπαραστάτης και παίκτης κλειδί ήταν ο Νίκος Δρακόπουλος. Είχε 14 πόντους , 5 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 3 κλεψίματα και 2 λάθη.

Για τους ηττημένους πιο αποδοτικός ήταν ο Γιάννης Πασαγιάννης με double figures και 18 πόντους, 14 ριμπάουντ, 2 ασιστ και 2 λάθη.

Που κρίθηκε : Οι νικητές είχαν περισσότερη ενέργεια στο παιχνίδι τους και δίχως να απειληθούν πήραν το "διπλό".