Για την έβδομη πράξη της South Division 1 οι Southerns υποδέχτηκαν στο "Θ.Πούτος" το βράδυ του Σαββάτου τους Miami Bricks, και μετά από ένα αμφίρροπο πρώτο ημίχρονο ανέβασαν στροφές και πήραν με άνεση το ροζ φύλλο χάρη στο βαθύτερο ρόστερ και τις λύσεις που βρήκαν απέναντι στη ζώνη.

Οι ομάδες μπήκαν κάπως μουδιασμένα στο παρκέ παίζοντας αναγνωριστικά στα πρώτα λεπτά. Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν λύσεις με τα τρίποντα των Σαράντου και Τρατολάτη ενώ οι αντίπαλοι τους είχαν ως κύριο εκφραστή τον Χαλά (6π) προηγούμενοι με βραχεά κεφαλή (10-9) στο φινάλε του πρώτου δεκαλέπτου.

Περίπου ίδια εξέλιξη είχαμε και στη δεύτερη περίοδο που κύλησε σε χαμηλούς επίσης ρυθμούς. Τη μπαγκέτα για τους Southerns ανέλαβε ο Σιγάλας με έξι πόντους παρέα με τους Παπαδόπουλο (4) και Κρέτση (3). Από την άλλη πλευρά  Πατσιλής (4) και Μάϊνας με ένα τρίποντο ήαν οι μόνοι που απείλησαν, ενώ μετά την αποβολή του Τσαντέ έμεινας μόνο έξι διαθέσιμοι στο ρόστερ των Bricks. Σκορ ημιχρόνου 23-16.

Οι "Νότιοι" μπήκαν με τσίτα τα γκάζια μετά την ανάπαυλα όταν και έτρεξαν το γήπεδο, και με σερί 14-0  πρωτοστατούντων των Χαλά και Παπαδόπουλου (από 7π) έχτισαν διψήφια διαφορά. η άμυνα τους περιόρισε το Miami σε μόλιες πέντε πόντους και ολοκλήρωσαν την τρίτη περίοδο στο +20 (41-21).

Στα τελευταία δέκα λεπτά οι ομάδες έπαιξαν πιο ελεύθερο μπάσκετ, με το επίδικο της νίκης να έχει καθοριστεί. Ο Χαλάς ήταν ασταμάτητος με 11 πόντους, ενώ για τους φιλοξενούμενους Διαμαντόπουλος , Πολυδωράκης  (από 5π) και Πατσιλής με τέσσερις συνέβαλαν στο τελικό 61-37.

MVP της αναμέτρησης ήταν με double double ο Τάσος Χαλάς έχοντας 24 πόντους, 12 ριμπάουντ, 1 ασίστ και ένα λάθος. Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Σταύρος Πατσιλής με 6 πόντους, 16 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 4 λάθη.

Παίκτης-κλειδί ήταν ο Dennis Rodman των φτωχών, aka Αλέξης Κρέτσης με 5 πόντους, 13 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 3 κλεψίματα και 5 λάθη.

Το ματς κρίθηκε στo πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο των νικητών.