Οι Απροσάρμοστοι πήραν την τρίτη τους νίκη με αντίπαλο τη Sun city Drink Team το Σαββατόβραδο στην Καισαριανή στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής της East Division 1 επιταχύνοντας τα δέκα τελευταία λεπτά!

Οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν καλύτεροι στο ξεκίνημα με σερί 9-0 με την τριπλέτα Τσοπουρίδη , Τσόλια (από 5π) και Λόη (4). Οι αντίπαλοι τους ωστόσο ακολούθησαν με τους Αγγελομάτη και Ορφανίδη (από 5π) μειώνοντας σε 16-10 στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου.

Η κατάσταση ισορρόπησε στη συνέχεια. Οι φιλοξενούμενοι με τον Αγγελομάτη μπροστάρη (7π) απειλούσαν από τα 6.75 με τους Ορφανίδη (5), Μητράκο και Σολάκη (από 3). Από την άλλη πλευρά ο Πανουργιάς (8π) απάντησε με το ίδιο τρίποντο νόμισμα, με τους Απροσάρμοστους να προηγούνται με 33-35 στο ημίχρονο.

Οι ομάδες έριξαν ρυθμό μετά την ανάπαυλα εστιάζοντας κυρίως στην άμυνα. το παιχνίδι εξελίχθηκε κατοχή με κατοχή. Ο Λόης  καθόδηγησε τη Sun City με 7 πόντους, ενώ ο Σωτηρίου (4) ήταν ο πιο επιδραστικός στον αντίποδα με τη διαφορά να είναι στην ελάχιστη δυνατή τιμή (42-43) στο φινάλε της τρίτης περιόδου.

Στην τελική ευθεία οι Αρπσάρμοστοι προσαρμόστηκαν καλύτερα στα δεδομένα της αναμέτρησης. Ο Αγγελομάτης ήταν το ίδιο αποτελεσματικός με έξι ακόμα πόντους, με τους Σωτηρίου (4) και το τρίποντο του Γαζή να δημιουργούν απόσταση εννέα πόντων. Οι Ηλιοπουλιώτες τα περιμέναν σχεδόν όλα από τους Τσοπουρίδη (5) και Τσόλια (4)  με συνέπεια το ροζ φύλλο να καταλήξει στους Απροσάρμοστους με το τελικό 53-63 !

MVP: Ο Μάνος Αγγελομάτης έχοντας 18 πόντους, 2 ριμπάουντ, 6 ασιστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος.

Παίκτης κλειδί: Ο αλάνθαστος Σωτήρης Σωτηρίου με 13 πόντους, 9 ριμπάουντ και 1 μπλοκ.

Από τους ηττημένους καλύτερος ήταν ο Ιορδάνης Τσοπουρίδης με double figures και 14 πόντους, 16 ριμπάουντ και 2 λάθη.

Που κρίθηκε : Στο καλύτερο φίνις των νικητών στο τελευταίο δεκάλεπτο.