Για την όγδοη αγωνιστική της West Division 1 η Aμόλα Καλούμπα συνάντησε το βράδυ της Κυριακής στο Ολυμπιακό κλειστό των Άνω Λιοσίων τους Anarxous Pistols με τους δεύτερους να κατακτούν τη νίκη χάρη στην καλή τους χημεία αλλά και το μεγάλο παιχνίδι του Ραβαζούλα.

Οι ομάδες βάδισαν πλάι πλάι στα πρώτα λεπτά. Οι γηπεδούχοι στηρίχτηκαν στους Νικολαϊδη και Κατσούρα (από 4π) ενώ το δίδυμο Ραβαζούλα - Δρακόπουλου (επίσης από 4π)  έδωσε τις απαντήσεις για τους αντιπάλους τους, με το σκορ να είναι ισόπαλο (12-12) στα πρώτα δέκα λεπτά.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο παραγωγικοί στη συνέχεια.  Ο Ραβαζούλας (9) έκοβε και έραβε, και με τη συνδρομή του baby Τσακ (6π) οι Άναρχοι πήραν το προβάδισμα και το κράτησαν παρά τις ενέργειες των Κατσούρα (6) και Νικολαϊδη (5) στην αντίπερα όχθη, προηγούμενοι με 26-34 στο ημίχρονο.

Οι Pistols πήραν διψήφια διαφορά μετά την ανάπαυλα , με τους "Καλούμπες" να αντιδρούν με τους Κατσούρα (6) και Ασημακόπουλο (3) όμως ο Δρακόπουλος με πέντε σερί πόντους διαμόρφωσε το 40-46 στο φινάλε του τρίτου δεκαλέπτου.

Στην τελική ευθεία οι Anarxoi Pistols κυριάρχησαν. Ο Μπανταβάνης κατέθεσε κι αυτός τον οβολό του με πέντε πόντους, με τον Ραβαζούλα να προσθέτει τέσσερις και τον Κουμπούρο ένα τριποντάκι. Η Αμόλα Καλούμπα σα να στέρεψε από δυνάμεις και παρά την προσπάθεια των Κοντογιαννάκη (5) και Μπρίφα (4) δεν απείλησε, με το παιχνίδι να τελειώνει με το απόλυτα δίκαιο 50-60!

Mvp αναδείχθηκε ο Σάκης Ραβαζούλας με 20 πόντους, 19 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 3 μπλοκ και 2 λάθη. Κοντά του σε απόδοση ως παίκτης κλειδί ήταν ο αλάνθαστος Χάρης Δρακόπουλος έχοντας 11 πόντους, 1 ριμπαούντ, καθώς και 3 ασιστ, 1 κλέψιμο και 1 κόψιμο.

Καλύτερος για τους ηττημένους ήταν με double figures ο Νίκος Νικολαϊδης που κατέγραψε 10 πόντους, 10 ριμπάουντ, 2 ασιστ, και 2 λάθη.

Που κρίθηκε  : Oι νικητές απέδωσαν καλύτερα στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης και ξεφεύγωντας στην τελευταία περίοδο πήραν το ροζ φύλλο !