Για τη όγδοη στάση της West Division 1 οι Αργωκίνητοι υποδέχτηκαν το απόγευμα της Κυριακής στο Sala Sport Club τους DE TROI BISONS με τους δεύτερους να φτάνουν στο ροζ φύλλο χάρη στην επιμονή τους και την αμυντική τους προσήλωση στο τελευταίο κομμάτι της αναμέτρησης!

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στην εκκίνηση. Με τον Μαρκόπουλο να πυροβολεί ασύστολα (9π) από τα 6.75 και τον Πουλή να δίνει λύσεις στο ανοιχτό γήπεδο. Παρά τα σουτ του Triponticius Ζαχαρίου (5π) πήραν το προβάδισμα με 17-9 στην εκπνοή του πρώτου δεκαλέπτου.

ΟΙι φιλοξενούμενοι ανέκαμψαν στη συνέχεια με τους Ζαχαρίου bros σε δράση. Ο Δημήτρης είχε ακόμα πέντε πόντους, και ο "Ρέγιες" τον μιμήθηκε έξω από την περίμετρο πλησιάζοντας στο καλάθι. Ωστόσο οι Αργωκίνητοι έτρεξαν ένα 6-0 με τους Παπαστάμο, Πουλή (από 4) και ένα ακόμα τρίποντο του Μαρκόπουλου, με το ημίχρονο να κλείνει στο 29-21.

Μάχη χαρακωμάτων είχαμε και μετά την ανάπαυλα. Οι De Troi πίεσαν παραπάνω και πλησίασαν στον πόντο χάρη στον ασταμάτητο Σαφρά (11π) και ένα ακόμα τρίποντο του Σ. Ζαχαρίου, ωστόσο οι αντίπαλοι τους με τους Μαρκόπουλο και Γερονικολόπουλο (από 5π) δραστήριους κράτησαν την πρωτοπορία, με 41-37 στο τριαντάλεπτο.

Στα τελευταία δέκα λεπτά οι Αργκίνητοι υπέστησαν black out. Σκόραραν μόλις ένα πόντο μένοντας από καύσιμα, κάτι που εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο οι "Βίσωνες". Ροκάνισαν τη διαφορά και προσπέρασαν με τους Σαφρά (3), Τερζή, Σ. Ζαχαρίου και Μπαρδούλη (από ένα καλάθι), κόβωντας πρώτοι το νήμα στον τερματισμό με το τελικό 42-47 !

Mvp ήταν ο Βασιλης Τερζής ! Είχε 4 πόντους, 10 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 2 κλέψιμο , 1 μπλοκ και 1 λαθάκι. Παίκτης-κλειδί παρέα του στη ρακέτα ήταν ο Σπύρος "Ρέγιες" Ζαχαρίου με 11 πόντους που είχε και 5 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα, 1 μπλοκ και ένα λάθος.

Για τους ηττημένους πιο παραγωγικός ήταν με double figures ο αλάνθαστος Άγγελος Μαρκόπουλος, καταγράφοντας 17 πόντους, 9 ριμπάουντ, 2 ασιστ και 1 κόψιμο.

Που κρίθηκε  : Στις αντοχές των νικητών στην τελευταία κρίσιμη περίοδο αλλά και την άμυνα που έπαιξαν σε αυτό το διάστημα.