Για την 8η στροφή της South Division 1 οι Beasleys υποδέχθηκαν τη Na Ala Team το Σαββατόβραδο στο Ίλιον. Πατώντας το γκάζι μετά το πρώτο δεκάλεπτο κυριάρχησαν στο παρκέ και δεν δυσκολεύτηκαν να κάνουν την πέμπτη τους νίκη παραμένοντας στις ψηλές θέσεις στη βαθμολογία του ομίλου !

Οι ομάδες πήγαιναν πλάι πλάι στα πρώτα λεπτά. Οι γηπεδούχοι στηρίχτηκαν στον Χ. Ραλλάκη (6) και τον Α.Καραγιαννίδη (4) ωστόσο οι αντίπαλοι τους με επιμέρους 3-11 και την τριπλέτα Αλσαντζή (7), Λεκκού (6) και Μανδρώνη (5) προσπέρασαν με 17-20 στο πέρας της πρώτης περιόδου.

Η Na Ala Team έφτασε ως το +9 στο ξεκίνημα του δεύτερου δεκαλέπτου με τους Μανδρώνη (5) και Αλσαντζή (3) να ευστοχούν από μακριά. Αυτό όμως που ακολούθησε ήταν η καταιγίδα των "Μπιζ". Έτρεξαν ένα 20-2 (!) μέσα σε επτά λεπτά, με τους Τσανάκα και Α. Καραγιαννίδη (από 9π) να χτυπούν τοσό στη ρακέτα όσο και έξω από την περίμετρο ανατρέποντας πλήρως το σκηνικό ! Με τον Ακαρέπη να βάζει την τρίποντη πινελιά του πήραν διψήφια διαφορά (42-32) στη μέση της διαδρομής.

Οι ¨Νααλίτες" μείωσαν στους πέντε στην αρχή του δεύτερου μέρους (Μαυράκης 7, Αλσαντζής 5, Λιακάκος 4) ωστόσο μετά ακολούθησε νέο..κύμα από την καταιγίδα των γηπεδούχων. Με επιμέρους 19-2 και τους Τσανάκα, Ν. Ραλλάκη (από 7) και Γιαννούλια και Ξενάκη (από 6) να βομβαρδίζουν έξω από την περίμετρο η διαφορά εκτοξεύθηκε πάνω από του είκοσι πόντους , για το 71-48 στην εκπνοή του τρίτου δεκαλέπτου.

Στα τελευταία δέκα λεπτά οι Beasleys ολοκλήρωσαν την τρίποντη ραψωδία με τους Καραγιαννίδηδες πρωταγωνιστές. Ο Γιάννης (8) μπήκε στην εξίσωση και ο Άγγελος πρόσθεσε ακόμα έξι πόντους, με την παόσταση να μεγαλώνει ως το +30. Προς τη λήξη Μαυράκης και Λεκκός (με έξι πόντους αμφότεροι) μείωσαν ως τοα απόλυτα δίκαιο τελικό 87-64.

Mvp με triple double figures αναδείχθηκε ο Άγγελος Καραγιαννίδης έχοντας 23 πόντους, 10 ριμπάουντ, 10 ασιστ, 5 κλεψίματα, 2 μπλοκ και 2 λάθη. Τον ακολούθησε σε απόδοση ως παίκτης κλειδί ο πύργος Γιάννης Τσανάκας με 20 πόντους , 6 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 3 κλεψίματα και 1 λάθος.

Για τους ηττημένους ξεχώρισε με double double ο Κώστας Αλσαντζής που μέτρησε 18 πόντους, 12 ριμπάουντ, 6 ασιστ, 1 κόψιμο και 6 λάθη.

Το ματς κρίθηκε στο ξέσπασμα των νικητών μετά το πρώτο δεκάλεπτο !