Με τον Άγγελο Ρόκα να «πυροβολεί» από την αρχή (22 π.) και τους Βασιλόπουλο, Γεωργιάδη να ανεβάζουν τη διαφορά στο δεύτερο ημίχρονο, το Davari BC πήρε την έκτη νίκη του (6-2) και παρέμεινε πρώτο στον Ανατολικό όμιλο της Division 1, «λυγίζοντας» την Sun City Drink Team που πλήρωσε τα «κενά» του τρίτου και τέταρτου δεκαλέπτου και έμεινε στο 2-5.

 

Ο ρυθμός ήταν πολύ γρήγορος στο ξεκίνημα και ο Ρόκας πολύ εύστοχος, βάζοντας τους τυπικά γηπεδούχους μπροστά από το δεκάλεπτο (19-13), με τους Βασιλόπουλο, Λάσκαρη να δίνουν πολύτιμες βοήθειες και τους Τσόλια, Τάτση, Λόη, Κεστεκίδη να απαντούν από πλευράς Drink Team, οι οποίοι ήταν πιο ψύχραιμοι στη δεύτερη περίοδο και με τη συμβολή του Οικονόμου προσπέρασαν λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου (30-31), όμως ο Τσούρτος με τρίποντο έκλεισε το εικοσάλεπτο στο 33-31 για το Davari.

 

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι τύποι από την Sun City δεν μπήκαν και πολύ καλά, μένοντας για 5:30’ χωρίς πόντο και οι Ρόκας, Δήμητσας, Βασιλόπουλος βρήκαν τρόπο να μεγαλώσουν τη διαφορά για τους γηπεδούχους (49-40 στο 30’) και στα μισά της τέταρτης περιόδου έφτασαν την ομάδα τους μέχρι το +20 (62-42), για να φτάσουν σχετικά χαλαρά στο τελικό 65-48, αφού οι «γαλάζιοι» δυσκολεύτηκαν επιθετικά και δεν ξαναμπήκαν στο ματς.

 

MVP της αναμέτρησης ψηφίστηκε ο Γιώργος Βασιλόπουλος με 9 πόντους (3/3 δίποντα, 3/4 βολές), 10 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1 μπλοκ, ενώ από την Drink Team ξεχώρισε ο Κώστας Λόης με 17 πόντους, 3 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

 

Παίκτης – κλειδί ήταν προφανώς ο Άγγελος Ρόκας, που σκόραρε από την αρχή, σε κάθε περίοδο και τελείωσε το παιχνίδι με 22 πόντους, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 ριμπάουντ.

 

Το ματς κρίθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, όπου οι «γαλάζιοι» κόλλησαν επιθετικά και δεν είχαν λύσεις από τον πάγκο για να αλλάξουν πρόσωπα και να βρουν νέες εμπνεύσεις, σε σχέση με τους αντιπάλους τους που είχαν δυο πεντάδες.