Οι Legends αντιμετώπισαν το βράδυ της Κυριακής στον Κορυδαλλό στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της South Division 1 την Κατρακείλα και πατώντας το γκάζι στο δεύτερο μισό του παιχνιδιού πήραν το έκτο ροζ φύλλο !

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι με τους Τάκη και Χρήστο Παρασκευόπουλο σε καλή κατάσταση (8 & 5 πόντοι αντίστοιχα) μαζί με τον Λουκά (επίσης πέντε), παίρνοντας το προβάδισμα απέναντι ουσιαστικά στον Γιανδήμα (10 πόντοι), με 22-14 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Ο Γιανδήμας (8π) συνέχισε να φορτώνει το αντίπαλο καλάθι αλλά και να δημιουργεί καταστάσεις για την Κατρακείλα και καθώς οι “Θρύλοι δεν βρήκαν εύκολο σκορ (Παπαντωνίου, Σκουλάς και Παρασκευόπουλοι από δύο πόντους), η διαφορά μειώθηκε ως το 34-30 στο ημίχρονο.

Όλα άλλαξαν μετά την ανάπαυλα.Ήταν η σειρά του Χ. Παρασκευόπουλου να πάρει τον πρώτο ρόλο με 11 πόντους μαζί με τον αδερφό του αλλά και τον Σκουλά (από 4 έκαστος), ενώ με άμυνα από γρανίτη , καθώς δέχθηκαν μόλις πέντε πόντους, βγήκαν στο ανοιχτό γήπεδο και πήραν διψήφια διαφορά (53-35) στο τριαντάλεπτο.

Στην τέταρτη περίοδο το παιχνίδι είχε διαδικαστικό χαρακτήρα. Ο Τ. Παρασκευόπουλος παρέλαβε τη σκυτάλη με ακόμα 9 πόντους ενώ από την άλλη πλευρά η Κατρακείλα δεν είχε σταθερό σκορ (Γιανδήμας και Λυμουρας από τρεις) και δεν κατάφερε να μικρύνει την απόσταση, με τους γηπεδούχους να κυριαρχούν με το τελικό 71-46.

Mvp αναδείχθηκε με double figures ο Tάκης Παρασκευόπουλος έχοντας 23 πόντους, 11ριμπάουντ, 5 ασιστ, 4 κλεψίματα, 2 μπλοκ και 4 λάθη. Παίκτης κλειδί ήταν σχεδόν με τα ίδια στατιστικά ο αδερφός του Χρήστος. Σημείωσε 23 πόντους, 11 ριμπάουντ αλλά και 5 ασιστ, 3 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 5 λάθη.

Καλύτερος για τους ηττημένους ο Μανώλης Γιανδήμας καταγράφοντας 24 πόντους, 9 ριμπάουντ, 4 ασιστ, 9 κλεψίματα, 2 μπλοκ αλλά και 8 λάθη.

Που κρίθηκε : Όταν έτρεξαν οι νικητές , έλυσαν τον γόρδιο δεσμό και δεν ξανακοίταξαν πίσω.