Tην πρώτη τους νίκη μετά την 28η Οκτωβρίου και τρίτη συνολικά πέτυχαν οι Miami Bricks απέναντι στους Ελλάνιους στο κλείσιμο της όγδοης αγωνιστικής το βράδυ της Τρίτης στον Κορυδαλλό, καθώς κυριάρχησαν μετά τα πρώτα δέκα λεπτά.

Ισορροπία ωστόσο είχαμε στην εκκίνηση της αναμέτρησης. Πατσιλής (8) και Σπυρόπουλος (4) σκόραραν για τους γηπεδούχους, με τους αντιπάλους τους να ακολουθούν με τους Βερεντζιώτη και Τσουράπη (από 4), για το 14-10 στο φινάλε του πρώτου δεκαλέπτου.

Οι Miami ανέβασαν στροφές στη συνέχεια. Σαράντου , Σπυρόπουλος (από 6) και Τρατολάτης (5) ήταν συνεπείς στο ραντεβού τους με το καλάθι, ενώ ταυτόχρονα δέχθηκαν μόλις έξι πόντους (Ξηρόφωτος 4) και ολοκλήρωσαν το πρώτο μισό με double score (32-16).

Παρόμοια εικόνα υπήρξε και μετά την ανάπαυλα. Με τους ίδιους πρωταγωνιστές (Σπυρόπουλος 7, Σαράντου 4, Τρατολάτης 3) οι Bricks διατήρησαν την απόσταση που είχαν , παρά τις προσπάθειες τα τρίποντα των Θ.Τουφεξή (6) και Τσουράπη (4) για τους Ελλάνιους, με την τρίτη περίοδο να κλείνει στο 48-33.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο δεν άλλαξε κάτι. Οι γηπεδούχοι συντήρησαν άνετα τη διαφορά που είχαν με τους Πατσιλή (4), Τρατολάτη και Διαμαντόπουλο (από ένα τρίποντο), ενώ Θ.Τουφεξής, Βερεντζιώτης (από 4) και Τσουράπης (3) συνέβαλαν στο τελικό 62-47.

Mvp αναδείχθηκε με double twenty ο Χρήστος Σπυρόπουλος. Είχε 20 πόντους, 21 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη. Παίκτης κλειδί στο πλάι του ήταν ο Γιάννης Σαράντου με 14 πόντους, 7 ριμπάουντ, 6 ασιστ, 6 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 3 λάθη.

Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Γιώργος Τσουράπης καταγράφοντας 11 πόντους, 7 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη.

Που κρίθηκε : Οι νικητές πάτησαν το γκάζι μετά τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά και με την αμυντική τους συνέπεια δεν απειλήθηκαν.