Για την όγδοη πράξη της West Division 1 οι Miami Heak φιλοξένησαν το Σάββατο στο Ίλιον την Άρτεμις και μετά από ένα παιχνίδι υψηλού ρυθμού πήραν το ροζ φύλλο χάρη στο εξαιρετικό τους φίνις !

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν αρκετά δυνατά με τους Nicolo (6) & Ορέστη (4) και προηγήθηκαν με διψήφιες διαφορές, ωστόσο οι αντίπαλοι τους συνήλθαν στα τελευταία τρία λεπτά του πρώτου δεκαλέπτου και μείωσαν με τους Γ. Δημητρόπουλο (7) και Γεωργιάδη (5) στην ελάχιστη δυνατή τιμή (16-17) στο τέλος του.

Η Άρτεμις έδειχνε να ελέγχει την κατάσταση στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου με τους Nioniovic, Κωνσταντίνου (από 4) και Ορέστη (3) προηγούμενη με +7, ωστόσο μετά το time out του Σωτηρόπουλου οι γηπεδούχοι ξαναπλησίασαν χάρη στον Λαδιά (6) ως το 27-30 στο ημίχρονο.

Το σκηνικό ισοοροπίας διατηρήθηκε και μετά τη διακοπή. Οι Heak με τους Γεωργιάδη (7),  Γ. Δημητρόπουλο (6) και Αγγελόπουλο (5) πήραν το προβάδισμα  ως το +7, όμως ο "Παππούς" (6) αλλά και οι Nicolo & Ορέστης (από 5π έκαστος) έφεραν το ματς στον πόντο (48-47) στο φινάλε της τρίτης περιόδου.

Στην τελική ευθεία οι "μεθυσμένοι" του Μαϊάμι έγιναν ...σκληροί. Με 13-0 σερί και τον σεληνιασμένο Γεωργιάδη (12π) αλλά και τον σταθερό Γ. Δημητρόπουλο (7) εκτέλεσαν από τα 6.75, αποκτώντας διψήφια διαφορά. Για την Άρτεμις η κούραση έδειξε να παίζει ρόλο , με την απόσταση να μεγαλώνει όσο περνούσε ο χρόνος , και τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν το δίκαιο τελικό 75-61.

Mvp αναδείχθηκε με double double ο αλάνθαστος Γιώργος Δημητρόπουλος έχοντας 20 πόντους, 15 ριμπάουντ, 2 ασιστ και 1 μπλοκ. Παίκτης-κλειδί στο πλάι του αλλά και πρώτος σκόρερ ήταν ο Δημήτρης Γεωργιάδης με 26 πόντους που είχε και 5 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη.

Για τους ηττημένους πιο παραγωγικός ήταν ο Γιώργος Νικολόπουλος, καταγράφοντας 14 πόντους, 7 ριμπάουντ, 4 ασιστ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη.

Που κρίθηκε : Οι νικητές κατέθεσαν περισσότερη ενέργεια στο παρκέ μετά το βιράζ και διαχειρίστηκαν άψογα τη διαφορά που πήραν.