Οι αήττητοι Mpasketikoi υποδέχτηκαν το βράδυ της Κυριακής στο Ίλιον στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της West Division 1 τους Ρούκουνες και κατέβαλαν την αντίσταση τους χάρη στην τρίποντη παράσταση του Γιάννακα την Κατρακείλα και πατώντας το γκάζι στο δεύτερο μισό του παιχνιδιού πήραν το έκτο ροζ φύλλο !

Οι γηπεδούχοι είχαν καλή εκκίνηση με την τριπλέτα Κουβαρά (7), Γιάννακα και Θεοδοσόπουλου (από 6π) να δημιουργεί και να σκοράρει, ενώ οι αντίπαλοι τους αντέδρασαν μόνο με  τον Μπότσιο (7), για το 22-12 των πρώτων δέκα λεπτών.

Η κατάσταση παρέμεινε αμετάβλητη στη συνέχεια. Ο Γιάννακας συνέχισε τον βομβαρδισμό με δύο ακόμα ριπές από τα 6.75 και παρά την προσπάθεια από τους Τραυλό (4), Κοβάτσο και Μπότσιο (από 3), η διαφορά είχε διψήφια τιμή (34-24) στο ημίχρονο.

Ο έλεγχος του ρυθμού ήταν το σημαντικό για το συγκρότημα του Καραγκιβρούδη. Φρόντισαν για αυτό τα δύο ακόμα τρίποντα του Γιάννακα και ο Κανάκης (4), ενώ οι Ρούκουνες αντιμετώπισαν δυσκολίες στο σκοράρισμα (Κοβάτσος και Τραυλός από 4), με τον φωτεινό πίνακα να δείχνει 46-36 στο τριαντάλεπτο.

Στην τέταρτη περίοδο οι Mpasketikoi είχαν περισσότερες δυνάμεις. Ο Μπάνζι πρόσφερε 6 πόντους και με το τριποντάκι του Γιάννακα δεν απειλήθηκαν , ενώ στον αντίποδα Σγαρδέλης και Κεστεκίδης σκόραραν έξω από την περίμετρο δίχως αυτό να είναι αρκετό , με τους πρωτοπόρους να επικρατούν με το τελικό 61-45.

Mvp αναδείχθηκε ο bomber Άκης Γιάννακας. Είχε 21 πόντους μόνο με τρίποντα (7/14), 1 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 4 κλεψίματα και 1 λάθος. Παίκτης κλειδί ήταν ο Παναγιώτης Κουβαράς με 11 πόντους, 5 ριμπάουντ αλλά και 2 ασιστ, 1 κλέψιμο και 3 λάθη.

Καλύτερος για τους ηττημένους με double double ήταν ο Δημήτρης Τραυλός που σημείωσε 10 πόντους, 15 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 1 κλέψιμο, 1 μπλοκ και 4 λάθη.

Που κρίθηκε : Οι νικητές είχαν την πρωτοπορία εξαρχής και παρότι δεν δημιούργησαν πολύ μεγάλες διαφορές δεν απειλήθηκαν.