Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της North Division 1 η Πέρα Κλουμπ Μπασκετμπώλ με μόλις μια διαθέσιμη πεντάδα υποδέχτηκε την Κυριακή στο ΟΑΚΑ τους Σκούρκους και μετά από ένα παιχνίδι με διακυμάνσεις επικράτησε στο τέλος χάρη στον Κουλούρη , διατηρώντας το αήττητο !

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι αρχικά. Ο Βαρθολομαίος σκόραρε από μακριά (8) παρέα με τον Κουλούρη (4) τρέχοντας σερί 12-0. Οι αντίπαλοι τους αντέδρασαν με τον Μαυρίκιο (9) και μείωσαν σε 17-12 στη λήξη του πρώτου δεκαλέπτου.

Στον ίδιο ρυθμό κινήθηκε και η 2η περίοδος με τους “Πολίτες” να διατηρούν τον έλεγχο της κατάστασης χάρη στον οίστρο του Κουλούρη (9π) και τα τρίποντα των Χρόνηδων . Στην αντίπερα όχθη τα μακρινά σουτ των Ζορμπά (6) και Παπακωνσταντίνου (3) δεν έφεραν αποτέλεσμα, με συνέπεια να πάμε στο ημίχρονο με το σκορ στο 35-25.

Ίδια εικόνα και μετά την ανάπαυλα, με τον ρυθμό να πέφτει κατακόρυφα. Ο Παλαμάρης πρόσφερε τέσσερις πόντους και οι Ι. Χρόνης και Βαρθολομαίος από τρεις για την Πέρα, ενώ οι Σκούρκοι παρότι μείωσαν στον πόντο με σερί 10-0 (Μαυρίκιος 8), έμειναν λίγο πίσω (44-37) στο τριαντάλεπτο.

Οι πολλές συγκινήσεις έμειναν για το φινάλε. Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν την κούραση των αντιπάλων τους και με σερί 9-0 και μπαράζ τριπόντων από τους Μαυρίκιο (5), Παπακωνσταντίνου (4), Χρυσίνα και Ζορμπά (από 3), αλλά και τον Μάργαρη (5π) έφεραν τα πάνω κάτω ! Κατόρθωσαν όχι μόνο να ισορροπήσουν αλλά και να προσπεράσουν με 54-59 !Ωστόσο ο ακατάβλητος Κουλούρης (10π) ήταν ακόμα παρών. Με καλάθι του Παντελάκη οι Σκούρκοι πήγαν το 58-61 όμως ο Κουλούρης δεν είχε πει την τελευταία του λέξη, και με δύο καλάθια έγραψε το τελικό 62-61 !

Mvp του αγώνα ήταν με double double o Παναγιώτης Κουλούρης με 24 πόντους, 16 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 2 κλεψίματα, 1 μπλοκ κι ένα λαθάκι. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Νίκος Μαυρίκιος με 24 πόντους, 5 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο, 2 μπλοκ και 1 λάθος !

Key player: Ο παίκτης-κλειδί ήταν ο Γιάννης Χρόνης με 11 πόντους, 8 ριμπάουντ , 1 ασίστ και 1 κλέψιμο!

Το παιχνίδι κρίθηκε από τις αντοχές των πέντε Πολιτών και το ταλέντο του Κουλούρη.