Χωρίς να δυσκολευτούν ιδιαίτερα, οι Retro Stars επικράτησαν με 96-46 των Warhawks φτάνοντας τις 3 νίκες στο πρωτάθλημα. 

Από το πρώτο δεκάλεπτο οι Retro Stars μπήκαν με το μαχαίρι στα δόντια. Τρέχοντας περίφημα το γήπεδο και με τους Δημήτρη και Γιώργο Νιφόρα να βάζουν από 8 πόντους, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 20 πόντους διαφορά, 27-7. Για τους φιλοξενούμενους, 3 έβαλε ο Τάτσης. 

Στη δεύτερη περίοδο το μοτίβο της αναμέτρησης δεν άλλαξε. Οι Retro Stars, βρήκαν… λύσεις με πολλούς και με νέο εντυπωσιακό 21-15 σερί πήγαν στο ημίχρονο στο συν 26, 48-22, με τον Δημήτρη Νιφόρα να φτάνει στους 27 σε εκείνο το διάστημα. Για τους Warhawks, 8 σημείωσε ο Παπαδόπουλος που πάλευε μόνος στην επίθεση. 

Η διαφορά αντί να μειώνεται αυξανόταν. Οι Νιφόρες, το είχαν πάρει προσωπικά. Ο Δημήτρης είχε φτάσει στους 17, ο Πέτρος στους 15 και ο Γιώργος στους 10 και οι φανταστικοί Retro Stars προηγήθηκαν με 72-34. Ο Ράπτης για τους φιλοξενούμενους, έβαλε 9. 

Με την διαφορά σε τιμές 38 πόντων, το παιχνίδι έγινε πιο χαλαρό, με τις δύο ομάδες να δοκιμάζουν πραγματάκια ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Το τελικό 96-46 αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα της αναμέτρησης, αφού οι Retro Stars, ήλεγχαν το παιχνίδι σε απόλυτο βαθμό από την αρχή ως το φινάλε. 

MVP: Κορυφαίος του αγώνα ήταν ο Πέτρος Νιφόρας με 17 πόντους, 10 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 2 κλεψίματα, 1 τάπα και 2 λάθη. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Φρανζίσκους Μηλόπουλος με 6 πόντους, 8 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 3 κλεψίματα και 2 λάθη. 

Παίκτης Κλειδί: Ο Δημήτρης Νιφόρας ήταν καταιγιστικός. Είχε 26 πόντους, 8 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1 λάθος.