Παίζοντας όμορφο μπάσκετ στο δεύτερο ημίχρονο οι Abaleiros ξεκίνησαν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους σε εξ αναβολής αναμέτρηση, για την 8η στάση της South Division 1 όταν και φιλοξενήθηκαν από τους Skylarkers το βράδυ της Κυριακής στον Κορυδαλλό.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν εξαρχής τα ηνία του αγώνα παρότι δεν σκόραραν πολύ.Αθηναίου, Κολοβός και Ζαΐμης είχαν από τέσσερις πόντους και με την άμυνα να δέχεται μόλις έξι (Μπουλουτσίκος 4) προηγήθηκαν με 6-14 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Οι "Άμπαλοι" διατήρησαν τον έλεγχο της κατάστασης με την αμυντική τους συνέπεια (παθητικό τεσσάρων πόντων) και με τους Νεκ.Αγγελόπουλο και Σωτηρόπουλο να σκοράρουν από πέντε έφτασαν σε διψήφια απόσταση (10-24) στο ημίχρονο.

Οι Skylarkers προσπάθησαν να αντιδράσουν μετά τη διακοπή με τις ενέργειες των Μπουλουτσίκου (4) , Τσαγγαρά και Μπατσιάκου ( από 3) , όμως οι Abaleiros είχαν τις κατάλληλες απαντήσεις. Ο Μπολοτάκης σκόραρε πέντε πόντους κι οι υπόλοιποι από ένα καλάθι, με τη διαφορά να φτάνει στο +20 (21-41) στο κλείσιμο της τρίτης περιόδου.

Τα τελευταία λεπτά εξέλαβαν διαδικαστικό χαρακτήρα, με την απογοήτευση των γηπεδούχων να είναι έκδηλη ;φου δεν σκόραραν καθόλου. Στην αντίπερα όχθη συνέχισαν τη δουλειά τους με τα τρίποντα των Αθηναίου, Νικ. Αγγελοπούλου & Σωτηρόπουλου για να φτάσουν άνετα στο ροζ φύλλο με το τελικό 21-56.

Mvp με double double αναδείχθηκε ο Θοδωρής Μπολοτάκης με 12 πόντους, 11 ριμπάουντ, ένα κλέψιμο και ένα μπλοκ. Παίκτης κλειδί ήταν ο Κώστας Σωτηρόπουλος έχοντας 10 πόντους, 6 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 2 λάθη.

Για τους ηττημένους προσπάθησε περισσότερο ο Κώστας Μπουλουτσίκος με 8 πόντους, 6 ριμπάουντ και 2 λάθη.

Που κρίθηκε: Στην αμυντική επίδοση και την πληρότητα των νικητών!