Οι Squidballz νίκησαν 56-51 τους Proboraptors, για την 8η αγωνιστική του ομίλου North στην Division 1. 

Αυτή είναι η πέμπτη νίκη στα τελευταία έξι ματς για τα «χταπόδια», τα οποία ανέβηκαν στο 6-2 και παραμένουν στο «κυνήγι» της Πέρα Κλουμπ Μπάσκετμπολ (8-0) και των Philadelphia Sfihters (7-1). Από την άλλη, οι τυπικά φιλοξενούμενοι γνώρισαν τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα τους κι έπεσαν στο 50% (4-4), χάνοντας την ευκαιρία να πλησιάσουν την πρώτη τριάδα.

Η αναμέτρηση είχε όλα τα στοιχεία του ντέρμπι: Ένταση, νεύρα, διαμαρτυρίες και συναρπαστική εξέλιξη. Οι Squidballz πήραν το προβάδισμα από το ξεκίνημα και μολονότι δέχθηκαν πολύ μεγάλη πίεση από τους Proboraptors, δεν έχασαν το προβάδισμα σε κανένα σημείο του αγώνα. Οι τυπικά γηπεδούχοι προηγήθηκαν 19-11 (8’) στο ξεκίνημα του αγώνα και καθ’ όλη τη διάρκεια του διατηρούσαν διαφορά που κυμαινόταν σε αυτά τα επίπεδα. 

Μετά την αποβολή του Ποζιού, οι «ράπτορες» βρέθηκαν ξανά στο -8 (50-42) στο ξεκίνημα του τελευταίου δεκαλέπτου, αλλά δεν επέτρεψαν στους αντιπάλους τους να «καθαρίσουν» το ματς και με τρίποντο του Κατσιμίχα, μείωσαν σε 53-51, 18.2 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε. Ο Οικονομούλας είχε 1/2 βολές κι οι Proboraptors την ευκαιρία να ισοφαρίσουν, αλλά ο Κατσιμίχας δεν μπόρεσε να βάλει δεύτερο σερί σουτ έξω από τα 6μ75 κι ο Ψυχογυιός με 2/2 βολές «κλείδωσε» τη νίκη της ομάδας του. 

Player of the Game: Ο Χρήστος Οικονομούλας ήταν και πάλι ο «μαέστρος» στο παιχνίδι των Squidballz, καθώς σχεδόν κάθε κατοχή περνούσε από τα χέρια του. Δεν ήταν στην καλύτερη μέρα του, αλλά συνέβαλε τα μέγιστα για να έρθει η νίκη, μετρώντας 14 πόντους, 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 3 κλεψίματα και μόλις ένα λάθος. 

Παίκτης «κλειδί» ο Νίκος Ψυχογυιός, ο οποίος έδωσε πολλές μάχες μέσα στο «ζωγραφιστό». Επίσης, σε ένα ματς με χαμηλό σκορ η ψυχραιμία του στις βολές (5/6) βοήθησε σημαντικά. Συνολικά, είχε 7 πόντους, 9 ριμπάουντ, μια ασίστ κι ένα κλέψιμο. 

Που κρίθηκε: Η αναμέτρηση είχε ένταση και πολλά νεύρα, συνεπώς η ψυχραιμία των Squidballz στα κρίσιμα σημεία αποδείχθηκε καταλυτική για την έκβαση της. Επίσης, οι Proboraptors δεν μπόρεσαν να βρουν τα «μεγάλα» σουτ που είχαν ανάγκη στο τέταρτο δεκάλεπτο, όπου το επιμέρους σκορ ήταν 9-8 υπέρ τους.