Την δεύτερη τους νίκη έκαναν το βράδυ της Κυριακής στο πλαίσιο της 8ης στροφής της West Division 1 οι West Floppers απέναντι στη La Familia.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα το παιχνίδι. Ιωακειμίδης και Πατσόγλου ηγήθηκαν με επτά πόντους έκαστος και παρά τα τρίποντα του Σταθάκη (8) από την άλλη πλευρά, προηγήθηκαν με 12-20 στο πέρας του πρώτου δεκαλέπτου.

Οι γηπεδούχοι μάζεψαν τη διαφορά στη συνέχεια. Ο Παναγιωτίδης έμοιαζε ανίκητος σκοράροντας 10 πόντους , μαζί με τον τριποντέρ Σταθάκη που πρόσθεσε ακόμα 6. Ωστόσο οι “Μαφιόζοι” ήταν ανθεκτικοί και με τους Ιωακειμίδη (5), Τσαπανίδη και Π. Πετρίδη (από 4) κράτησαν το προβάδισμα  στο ημίχρονο (33-37).

Ντέρμπι ήταν η αναμέτρηση και μετά τη διακοπή. Οι Floppers πρόσθεσαν στην εξίσωση του αγώνα και τον Τσοπανέλη που μαζί με τον Σταθάκη είχαν από επτά πόντους και ισορρόπησαν την κατάσταση. Ο Ιωακειμίδης στην αντίπερα όχθη είχε 8 πόντους, με το παιχνίδι να πηγαίνει πόντο πόντο και το τρίτο δεκάλεπτο να ολοκληρώνεται με 52-51.

Στα τελευταία δέκα λεπτά μίλησε ο Παναγιωτίδης. Με ακόμα δέκα πόντους, έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους. Η La Familia ωστόσο δεν τα παράτησε, βρισκόταν πάντα σε κοντινή απόσταση χάρη στους Δεληγιάννη (6)  και Ιωακειμίδη (5). Oι West Floppers όμως έδειξαν σθένος και ψυχραιμία και έφτασαν στο ροζ φύλλο με το τελικό 71-65.

MVP:  Κορυφαίος της αναμέτρησης αναδείχθηκε ο Νίκος Παναγιωτίδης με double double. Σημείωσε 25 πόντους, μάζεψε 15 ριμπάουντ, προσέφερε 3 ασίστ, 2 κλεψίματα, 1 μπλοκ  και υπέπεσε σε 4 λάθη. Καλύτερος των ηττημένων ήταν ο Χριστόφορος Ιωακειμίδης με 23 πόντους, 3 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος.

Παίκτης-κλειδί ήταν ο Παντελής Σταθάκης ο οποίος συνολικά πρόσφερε 21 πόντους, 2 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος.

Που κρίθηκε : Στην επιμονή των νικητών !