Στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής της West Division 1 οι έξι Anarxoi Pistols υποδέχτηκαν τους ισάριθμους DE TROI BISONS και μετά από μάχη σαράντα λεπτών οι δεύτεροι βρήκαν...την όρεξη τους στο τέλος για να κατακτήσουν το ροζ φύλλο !

Οι ομάδες ξεκίνησαν συμβαδίζοντας. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ καιπροηγήθηκαν με 6-0 με τον δραστήριο Ρούσσο (5) και το τρίποντο του Σιαρέ (3). Οι αντίπαλοι τους αντέδρασαν με το δικό τους 9-0 με τον ασταμάτητο Μπανταβάνη (9) , με το πρώτο δεκάλεπτο να ολοκληρώνεται με το ισόπαλο 11-11.

Οι Anarxoi απέδωσαν καλύτερα στη συνέχεια. Βρήκαν σκορ με τον Ραβαζούλα (9) παρέα με τους Μπανταβάνη (5) και Βaby Τσακ (4) και παρά τα καλάθια του "Ρέγιες" (4π) προηγήθηκαν με 30-21 στη μέση της διαδρομής.

Ο ρυθμός έπεσε μετά την ανάπαυλα, ωστόσο οι Pistols διατήρησαν τον ελέγχο της κατάστασης χάρη στο ξέσπασμα του Κουμπούρου (8π). Στην αντίπερα όχθη Σ. Ζαχαρίου (6), Σιαρές (5) και Ρούσσος (4) κράτησαν σε κοντινή απόσταση τους Bisons , με την τρίτη περίοδο να τελειώνει με 42-36.

Στην τελική ευθεία οι DE TROI είχαν περισσότερη ... όρεξη αλλά και δυνάμεις. Με την τριπλέτα Σιαρέ (6), Ρούσσου και Ρέγιες (από 5π) πλησίασαν στον πόντο ,και με τη βόμβα τριών πόντων του Sugar Rei προσπέρασαν τέσσερα λεπτά πριν το φινάλε και δεν ξανακοίταξαν πίσω. Ραβαζούλας (5) και Λαυκίδης (4) δεν τα παράτησαν ωστόσο οι προσπάθειες έμειναν ημιτελείς , με τους "Βίσωνες" να επικρατούν με το τελικό 53-58 !

Mvp αναδείχθηκε ο αλάνθαστος  Σπύρος "Ρέγιες" Ζαχαρίου με 17 πόντους, 8 ριμπάουντ, 2 ασιστ και 2 κλεψίματα. Παίκτης κλειδί ήταν ο Θοδωρής Σιαρές με double double και 16 πόντους, 10 ριμπάουντ, 5 ασιστ, 3 κλεψίματα και 4 λάθη.

Για τους ηττημένους ξεχώρισε με double double ο Σάκης Ραβαζούλας. Είχε 17 πόντους, 14 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 2 κλεψίματα, 1 μπλοκ και ένα λάθος.

Που κρίθηκε : Οι νικητές είχαν πιο καθαρό μυαλό στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού.