Τέταρτη συνεχομένη νίκη για τους Retro Stars, που χάρη σ' ένα εξαιρετικό 3ο δεκάλεπτο έφτασαν στη νίκη απέναντι στους Βeaux Gosses, για την 9η αγωνιστική του βόρειου ομίλου της Division 1.

Το παιχνίδι στην έναρξη του ήταν αρκετά ισορροπημένο με τους Πόγκα και Νιφόρα να κουβαλούν στο σκοράρισμα. Οι Retro Stars απέκτησαν ένα μικρό προβάδισμα 5 πόντων (10-15) αλλά οι γηπεδούχοι είχαν τις απαντήσεις και έτσι το πρώτο δεκάλεπτο τελείωσε ισόπαλο (17-17).

Παρόμοια εικόνα είχαμε και στη δεύτερη περίοδο. Ο Σκρέμπος πήρε το όπλο του και σκόραρε κατά ριπάς, με τους Retro να βρίσκουν τον δικό τους πρωταγωνιστή στο πρόσωπο του Σωτηρόπουλου (10 πόντους έκαστος στο δεκάλεπτο). Καμία από τις δύο ομάδες δεν μπορούσε να χτίσει καλή διαφορά, εξ ου και το 36-36 στη λήξη του ημιχρόνου.

Μετά την ανάπαυλα, η κατάσταση άλλαξε άρδην. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν αφηνιασμένοι και με ένα επιμέρους 15-2 πήραν γενναίο προβάδισμα 13 πόντων (38-51). Οι Beaux Gosses προσπάθησαν να βρουν τα πατήματα τους, δεν άφησαν τη διαφορά να ξεφύγει και άλλο, ωστόσο δεν κατάφεραν να μειώσουν κιόλας. Με το εναντίον τους 42-55, καλούνταν να ψάξουν την ανατροπή στο τελευταίο δεκάλεπτο. 

Εκεί, όμως οι Retro Stars συνέχισαν το βιολί τους. Με πλουραλισμό στην επίθεση, έβαλαν γερά θεμέλια νίκης, φτάνοντας μέχρι και το +23 (48-71), στα μέσα της περιόδου. Κάπου εκεί το παιχνίδι είχε κριθεί, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στο 58-75 υπέρ της φορμαρισμένης ομάδας του Χρήστου Γούναρη. 

Player of the game: O Mαρίνος Σωτηρόπουλος (στον οποίο ευχόμαστε και περαστικά καθώς τραυματίστηκε) ήταν ο καλύτερος παίκτης του αγώνα με 18 πόντους, 13 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 27 efficiency.

Παίκτης κλειδί: Ο Παπαγιαννίδης πραγματοποίησε μία πληθωρική εμφάνιση με 10 πόντους, 13 ριμπάουντ (τα 6 επιθετικά), 1 ασσίστ και 1 κλέψιμο.

Για τους Beaux Gosses ξεχώρισε ο Παναγιώτης Σκρέμπος που ήταν πρώτος σκόρερ του αγώνα με 24 πόντους, ενώ παράλληλα είχε 3 ριμπάουντ, 4 ασσίστ και 2 κλεψίματα.