Για την ένατη αγωνιστική της East Division 1 οι Davari υποδέχτηκαν το απόγευμα της Κυριακής στην Καισαριανή τους Απροσάρμοστους και ανεβάζοντας ρυθμό στο δεύτερο μέρος πήραν την έβδομη τους νίκη.

Αρχικά οι ομάδες συμβάδισαν παίζοντας σε γρήγορο τέμπο αμφότερες. Οι γηπεδούχοι στηρίχτηκαν στο δίδυμο Ρόκα (9) και Γεωργίου (8) ενώ οι αντίπαλοι τους απάντησαν από τόσο από τα 6.75 με τρία τρίποντα του Μητράκου (9) όσο και στο ζωγραφιστό με τον Σωτηρίου (6) ενώ με απίθανο buzzer beater του Κυριάκου μείωσαν σε 24-22 στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου.

Δεν άλλαξαν και πολλά στη συνέχεια , με τις ομάδες να συνεχίζουν με πολύ ενέργεια. Οι Davari διατήρησαν το προβάδισμα χάρη στους Ρόκα (7) και Γεωργιάδη (5) την ώρα που οι Απροσάρμοστοι ακολουθούσαν κατά πόδας με τους Κυριάκου (4), Σωτηρίου και Αγγελομάτη (από 3 έκαστος) με το σκορ στο ημίχρονο να είναι στο 41-37.

Αλλαγή σκηνικού είχαμε μετά τη διακοπή. Οι Davari άνοιξαν τα φτερά τους και με επιμέρους 17-4 χάρη στους Ρόκα (6) , Γεώργιου και Βασιλόπουλο ( από τέσσερις) ξέφυγαν με διψήφια διαφορά. Δέχθηκαν μόλις δέκα πόντους ( Κυριάκου 4) και ολοκλήρωσαν το τρίτο δεκάλεπτο στο +13(60-47).

Στην τελική ευθεία οι Απροσάρμοστοι ναι μεν ήθελαν να επιστρέψουν αλλά τα πόδια δεν ακολουθούσαν. Ο Σαχινίδης ήταν ορεξάτος με οκτώ  πόντους αλλά στον αντίποδα οι Davari δεν έχασαν καθόλου τον έλεγχο. Ο Καλύμνιος σκόραρε πέντε πόντους, ο Ρόκας είχε τέσσερις και οι Βλόντζος και Γεωργιάδης συνέβαλαν με ένα τρίποντο έκαστος στο τελικό 79-64.

Mvp αναδείχθηκε ο Άγγελος Ρόκας. Μέτρησε 27 πόντους, 6 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο κι ένα λαθάκι. Άξιος συμπαραστάτης του και παίκτης κλειδί ήταν ο Χριστόφορος Γεωργιάδης με 12 πόντους , 6 ριμπάουντ, 4 ασιστ, 2 κλεψίματα και 3 λάθη.

Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Σωτήρης Σωτηρίου με double double και 12 πόντους, 11 ριμπάουντ, 1 ασιστ και ένα μπλοκ.

Που κρίθηκε: Στην περιφερειακή ταχύτητα και τις πολλές λύσεις των νικητών.