Αποδίδοντας εξαιρετικά η Kranaa BC πέτυχε την τέταρτη της νίκη το Σαββατόβραδο στη Γλυφάδα απέναντι στους Νότιους, στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής της East Division 1.

Οι γηπεδούχοι πάτησαν καλύτερα στο παρκέ με τον Γεωργίου να είναι σε πολύ καλή κατάσταση με 10 πόντους και παρέα με τους Μπίνα (6) και Αντωνόπουλο (5) δημιούργησαν διψήφια διαφορά από νωρίς, παρά τα τρίποντα των Γερεουδάκη (7), Χαλκιαδάκη και Παπαντώνη κλείνοντας το πρώτο δεκάλεπτο με 23-13.

Ο ρυθμός έπεσε στη συνέχεια και από τις δύο ομάδες. Χριστόπουλος και Γεωργίου είχαν από ένα τρίποντο για την Kranaa, ενώ Αλφαράς, Μηλιόπουλος και Κατσαδώρος από ένα καλάθι για τους Νότιους, με την απόσταση να παραμένει σε διψήφια επίπεδα (30-19) στη μέση της διαδρομής.

Η Kranaa ξαναπάτησε το γκάζι μετά τη διακοπή. Ο Γεωργίου σκόραρε αφειδώς (ακόμα 10 πόντοι) με τους Γκλαβά (4), Τσαγιάννη, Αντωνόπουλο και Σουρμελάκη (από 3) να σιγοντάρουν. Στην αντίπερα όχθη η προσπάθεια του Κατσαδώρου (4) δεν έφτανε, με το σκορ να είναι στο 53-31 στο φινάλε του τρίτου δεκαλέπτου.

Στα τελευταία δέκα λεπτά το παιχνίδι είχε διαδικαστικό χαρακτήρα. Πεππές με ένα τρίποντο και Αργυρόπουλος με τέσσερις σκόραραν για τους γηπεδούχους, ενώ Μακρής (4) και τα τρίποντα των Μηνατση και Παπαντώνη διαμόρφωσαν το τελικό 64-45.

Mvp : O Γρηγόρης Γεωργίου. Eίχε 23 πόντους, 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 4 κλεψίματα και 2 λάθη. Παίκτης κλειδί στο πλάι του ο Μανώλης Αντωνόπουλος με 10 πόντους, 6 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 2 κλεψίματα και 1 λάθος.

Για τους ηττημένους καλύτερη απόδοση είχε ο αλάνθαστος Γιώργος Κατσαδώρος με 8 πόντους, 4 ριμπάουντ και 1 ασιστ.

Που κρίθηκε: Οι νικητές επέβαλλαν το ρυθμό τους εξαρχής και δεν συνάντησαν ιδιαίτερες δυσκολίες.