Το αήττητο τους διατήρησαν και στην ένατη στάση της West Division 1 οι Mpasketikoi φιλοξενούμενοι το βράδυ της Κυριακής στο Ίλιον από τη La Familia. Με όπλο την καλή τους άμυνα κοντά στο καλάθι και τις αγωνιστική τους ισορροπία σε όλες τις θέσεις κατέκτησαν ένα ακόμα ροζ φύλλο, που τους δίνει τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα, μια αγωνιστική πριν το τέλος του πρώτου γύρου.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι. Ο Θεοδοσόπουλος ήταν καυτός από τα 6.75 (9π) και μαζί με τα 3Π (Πουλόπουλος 6, Πολίτης 4, Πατσιλίβας 3) πήραν το προβάδισμα. Οι αντίπαλοι τους ακολούθησαν με τους Πατσόγλου (5) και Μιχαηλίδη (4) με το σκορ να είναι στο 15-22 στο πέρας της πρώτης περιόδου.

Ίδιο το σκηνικό και στο δεύτερο δεκάλεπτο. Οι Mpasketikoi με τον Κωλέτση να παίρνει τη μπαγκέτα (9π) και τους Πατσιλίβα (4) και το τρίποντο του Καραγκιβρούδη συντήρησαν διαφορές πέριξ των δέκα πόντων παρά τις ενέργειες των Τσαπανίδη (6), Π. Πετρίδη (4), Δεληγιάννη και Ιωακειμίδη (από 3π) που ωστόσο κράτησαν τους "Μαφιόζους" σε σχετικά κοντινή απόσταση (32-41) στη μέση της διαδρομής.

Ίδιο σκηνικό και μετά την ανάπαυλα. Η παρέα του Καραγκιβρούδη με τους Πουλόπουλο (7) και Λάμπρου (3) κρατούσε τα γκέμια της αναμέτρησης παρά τα τρίποντα των Τσαπανίδη, Ιωακειμίδη και Δεληγιάννη και τις προσπάθειες του Μιχαηλίδη από την άλλη πλευρά, με την τρίτη περίοδο να κλείνει με 46-56.

Στην τελική ευθεία η La Familia επιχείρησε να πλησιάσει με τους Ι. Πετρίδη και Πατσόγλου (από 5π), όμως Πουλόπουλος (6) και Πατσιλίβας (4) δεν τους άφησαν, με τους Mpasketikous να επικρατούν με το τελικό 59-68.

Mvp αναδείχθηκε o Θοδωρής Πουλόπουλος έχοντας 21 πόντους, 5 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 3 κλεψίματα και 2 λάθη. Παίκτης κλειδί ήταν ο Δημήτρης Πατσιλίβας με double double και 13 πόντους, 13 ριμπάουντ, 3 ασιστ και 1 κλέψιμο.

Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Νίκος Μιχαηλίδης με 8 πόντους, 12 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 1 κλέψιμο, 3 μπλοκ και 1 λάθος.

Που κρίθηκε : Οι νικητές είχαν τον έλεγχο της κατάστασης καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.