Στην τρίτη θέση του ομίλου ανέβηκαν οι Μυρμιδόνες, οι οποίοι άντεξαν την πίεση της Voskonia και πήραν τη νίκη με 55-48. 

Κακός ήταν ο ρυθμός του αγώνα στο πρώτο δεκάλεπτο με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να σκοράρουν εύκολα. Η περίοδος, έκλεισε στο 8-7 για τους γηπεδούχους, που είδαν τον Γεωργικόπουλο να βάζει 5 πόντους. 4 έβαλε ο Ταγκούλης για τους Βοσκούς. 

Αρκετά καλύτεροι ήταν οι Μυρμιδόνες στο δεύτερο δεκάλεπτο. Με τους Μουτεβελή και Μυλιόρδο να το βλέπουν βαρέλι, οι Μυρμιδόνες έκλεισαν το ημίχρονο στο συν 8, 24-16. Για τους Voskonia, 6 είχε ο Ταγκούλης και 5 ο Σουφλέρης. 

Στο τρίτο δεκάλεπτο μίλησε η εμπειρία και η ποιότητα του Παύλου Μαστρογιάννη. Ο τρομερός γκαρντ, έκανε ό,τι ήθελε την άμυνα των αντιπάλων του, έβαλε 9 πόντους και συνέβαλε τα μέγιστα έτσι ώστε οι Βοσκοί να περάσουν μπροστά με 35-33 στο 30’. Για τους γηπεδούχους, 5 έβαλε ο Γεωργικόπουλος. 

Στην τελευταία περίοδο, ο Θανάσης Μυλιόρδος πήρε το όπλο του. Έβαλε 11 πόντους και οδήγησε την ομάδα του σε μία τεράστια νίκη με 55-48. Ο Μαστρογιάννης, σταμάτησε στους 16. 

MVP: Κορυφαίος της αναμέτρησης ήταν ο Γιώργος Γεωργικόπουλος, ο οποίος είχε 16 πόντους, 6 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Παύλος Μαστρογιάννης με 16 πόντους, 8 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη. 

Παίκτης Κλειδί: Ο Θανάσης Μυλιόρδος είχε 17 πόντους, 3 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 4 κλεψίματα, 1 τάπα και 1 λάθος.

Που κρίθηκε: Τρομεροί οι Μυρμιδόνες στο τελευταίο δεκάλεπτο, στο οποίο επικράτησαν 22-13.