Νίκη μετά από 4 παιχνίδια έκανε το βράδυ του Σαββάτου στο "Θ.Πούτος" η σχεδόν πλήρης Na Ala Team απέναντι στους Ba.Shock στο πλαίσιο της ένατης πράξης της South Division 1.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλά δίνοντας έμφαση στην άμυνα. Περιόρισαν τους αντιπάλους τους στους οκτώ πόντους (Μπουλούμπασης και Μαράκης από τέσσερις) και με τους Αλσαντζή (9) και Μανδρώνη (7) σε πρώτο ρόλο προηγήθηκαν με double score (16-8) στο πέρας της πρώτης περιόδου.

Oι Naalites συνέχισαν στο ίδιο τέμπο. Η αμυντική τους προσήλωση ήταν στο maximum καθώς επέτρεψαν μόλις πέντε πόντους (Νινιός 3) και με τον Λιακάκο (4π) να δίνει τον τόνο διατήρησαν το διπλό σκορ (26-13) στο ημίχρονο.

Η Na Ala Team κράτησε το χαλινάρι και μετά την ανάπαυλα. Με τους Μαυράκη (5) και Λεκκό (4) αυτή τη φορά να παίρνουν πρωτοβουλίες, η απόσταση μεγάλωσε, παρά τις ενέργειες των Καμαράτου και Νινιού (από 3π), με τη τρίτη περίοδο να ολοκληρώνεται με 40-23.

Στα τελευταία δέκα λεπτά  οι γηπεδούχοι δεν έχασαν τον έλεγχο της κατάστασης παρά την αντίδραση των Bashockων. Ο Καμαράτος είχε έξι πόντους, ο Καραγιάννης πέντε και οι Μπουλούμπασης & Μαράκης από τέσσερις, ενώ στην αντίπερα όχθη Μαυράκης με πέντε και Μανδρώνης με τέσσερις συνέβαλαν στο απόλυτα δίκαιο 53-44.

Mvp με double figures αναδείχθηκε ο αλάνθαστος Νίκος Μαυράκης έχοντας 12 πόντους, 12 ριμπάουντ και 3 κοψίματα. Παίκτης κλειδί ήταν επίσης με double double ο Κώστας Αλσαντζής καταγράφοντας 16 πόντους, 12 ριμπάουντ, 5 ασιστ, 3 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 3 λάθη.

Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Γιώργος Καραγιάννης με 7 πόντους, 9 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 4 κλεψίματα και 1 λάθος.

Που κρίθηκε το ματς : Στην πληρότητα και στη δύναμη κοντά στο καλάθι των νικητών !