Την τέταρτη τους νίκη στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής της East Division 1 πέτυχαν το βράδυ της Κυριακής στην Καισαριανή οι Rejects που υποδέχτηκαν τους ελλειπείς Sourmena Bulls χάρη στο βάθος του ρόστερ και την υπεροχή τους στο ζωγραφιστό.

Οι ομάδες συμβάδισαν αρχικά. Οι γηπεδούχοι σκόραραν με τον Βάγια (5) και το τρίποντο του Γκαγκανάτσου, ενώ οι αντίπαλοι τους είχαν τον Νάνο (6) σε πρώτο ρόλο και με το τρίπντο του Ταξιαρχόπουλου προηγήθηκαν με βραχεία κεφαλή (10-11) στην εκπνοή της πρώτης περιόδου.

Στο ίδιο μοτίβο κύλησε και το δεύτερο δεκάλεπτο , με τις ομάδες να είναι πιο παραγωγικές. Οι Rejects είχαν αρκετές λύσεις και πλουραλισμό στο σκοράρισμα (Λεούσης 4, Σταματιάδης και Κωνσταντίνου από ένα τρίποντο, κι οι υπόλοιποι από ένα καλάθι), με τους "Ταύρους" να στηρίζονται στους Ζαμπούλη (7π) και Νάνο (5π) παραμένοντας κοντά (28-25) στο ημίχρονο.

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε με τις ομάδες να δίνουν έμφαση στα μετόπισθεν. Οι Rejects διατήρησαν την πρωτοπορία με τα καλάθια των Βάγια, Πόθου και Λεούση, ενώ στην αντίπερα όχθη Μαυρής με τρεις και Μαύρος με δύο πόντους διαμόρφωσαν το 37-31 στο τριαντάλεπτο.

Στην τέταρτη περιόδο οι δυνάμεις εγκατέλειψαν τους Σουρμενιώτες. Οι Rejects με πρωταγωνιστή τον Βάγια (5) και ποικιλία στο σκοράρισμα (Σταματιάδης 3, Πόθος, Ματσάγγος και Υψηλάντης από 2) έτρεξαν ένα 8-0 που τους έφερε στο +13. Από την άλλη πλευρά η προσπάθεια του Ζαμπουλη (6π) δεν ήταν αρκετή, με τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν το τελικό 50-39 !

MVP: Ο Γιώργος Ζουρούδης έχοντας ένα καλάθι, 5 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 2 κλεψίματα κι ένα λαθάκι. Τον ακολούθησε σε απόδοση ως παίκτης κλειδί ο Λάμπρος Βάγιας με 14 πόντους, 5 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο, 2 μπλοκ και 5 λάθη.

Από τους ηττημένους πιο αποδοτικός ήταν με double figures ο Νίκος Νάνος που κατέγραψε 14 πόντους, 11 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα και 4 λάθη.

Που κρίθηκε : Στις ανάσες των νικητών στην τελική ευθεία.