Σε 'ενα πολύ δυνατό ματς οι ROYKOUNES επιβλήθηκαν με 84-72 των THE ROYALS. 

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν με τους Μαργωμένο και Φώτογλου με τρίποντα και τον Δέδε από κοντά. Ο Χιώτης κατάφερε να μειώσει ενώ ο Δέδες σκόραρε νέο δίποντο Ο Πανδής με έμμεσο τρίποντο μείωσε εκ νέου για να κάνει ο Μπούκας το 9-14. Όμως σε εκείνο το σημείο οι ROUKOUNES πήραν φωτιά. Ο Χιώτης που ήταν φανταστικός σκόραρε 11 πόντους ενώ ο Μασούρας με έμμεσο τρίποντο έκανε το 22-14. Ο Δέδες σκόραρε αλλά Χιώτης και Χατζάκης έκαναν το 26-16.

Ο Μασούρας και ο Πανδής με τρίποντο αύξησαν τη διαφορά για να μειώσουν οι Δέδες και Καραλής. Στη συνέχεια είχαμε εκατέρωθεν καλάθια χωρίς να αλλάζει κάτι στη διαφορά. Σκόρερς οι Δέδες και Μασούρας. Ο Χατζάκης έκανε το 40-25 ενώ ο Δέδες μείωσε ξανά. Στο καλάθι του Χατζάκη απάντησε ο Καραλής ενώ ο Ζερντίτσκι έκανε το 46-32.

Με 12-0 σερί ξεκίνησε το 2ο ημίχρονο βάζοντας τις βάσεις της νίκης η γηπεδούχος ομάδα. Ο Χιώτης,ο Ζερντίτσκι και ο Μασούρας σκόραραν από 4 πόντους. Ο Μαργωμένος μείωσε με τρίποντο ενώ ο Μότσιος έκανε το 60-43. Νέα καλάθια του Ζερντίτσκι και Πανδή αύξησαν τη διαφορά ενώ ο Πανόπουλος με τρίποντο έκανε το 69-47. Οι Καραλής και Καρασαββίδης κατάφεραν να μειώσουν λίγο πριν το τέλος.

Ο Μότσιος με 4 πόντους του έκανε το 69-56. Ο Μασούρας απάντησε  ενώ ο Μότσιος σκόραρε άλλους 4 πόντους. Οι Χιώτης και Ζερντίτσκι έκαναν το 76-60. Ο Δέδες απάντησε αλλά ο Χιώτης σκόραρε ξανά. Οι Μότσιος και Φώτογλου με σουτ για το 80-67 αλλά και πάλι οι ROUKOUNES σκόραραν με τους Πανδή και Χιώτη. Ο Μότσιος που έκανε φοβερό 4ο δεκάλεπτο σκόραρε 5 πόντους σερί για το τελικό 84-72.

MVP της αναμέτρησης ο Χιώτης με 29 πόντους και 7 ριμπάουντ.

για τους ROYALS ξεχώρισε ο Μότσιος με 20 πόντους και 6 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε: Οι ROUKOUNES ήταν καταιγιστικοί στην επίθεση σκοράροντας με όλους τους τρόπους έχοντας σε φοβερή μέρα τον Χιώτη ενώ άλλοι 3 παίχτες είχαν διψήφιο αριθμό πόντων.