Βράδυ Σαββάτου στο ΟΑΚΑ και οι Σκούρκοι (4-4) υποδέχτηκαν τους Saronic Hornuts (3-5) για την 9η αγωνιστική του Βόρειου Ομίλου της Division 1. Oι κιτρινόμαυροι ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού και δίκαια έφτασαν στη νίκη. 

Το ματς ξεκίνησε αρκετά ισορροπημένα με τους Ηρειώτη και Γουναρίδη να κουβαλούν στο σκοράρισμα τις δύο ομάδες. Οι Σκούρκοι βέβαια άνοιξαν σταδιακά τη διαφορά τους και με ένα τρίποντο του Ηρειώτη (που έφτασε έτσι τους 11 πόντους) έκαναν το +8 στο τέλος της πρώτης περιόδου (24-16).

Στο δεύτερο δεκάλεπτο, οι άμυνες έσφιξαν με αποτέλεσμα να έχουμε λίγες πετυχημένες επιθετικές προσπάθειες. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι Hornuts πέτυχαν μόλις ένα τρίποντο με τον Κυβρικοσαίο, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους αντιπάλους τους να αυξήσουν και άλλο το προβάδισμα τους. Χάρη σε δύο τρίποντα το Ζορμπά, το ημίχρονο έκλεισε με το σκορ στο 34-19.

Μετά την ανάπαυλα, οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν αρκετά πιο εύστοχοι. Ωστόσο, οι Σκούρκοι δεν πτοήθηκαν και όχι απλώς δεν άφησαν τους μπλε να πλησιάσουν, αλλά άγγιξαν και το +20 (51-32), έχοντας πλουραλισμό στην επίθεση και αρκετούς διαφορετικούς σκόρερ. Έτσι, με το υπέρ τους 53-34 στο τέλος της τρίτης περιόδου, ήταν ξεκάθαρο σε ποιον θα κατέληγε το ροζ φύλο.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο, οι Hornuts δεν κατάφεραν πολλά. Όντας μόλις 6 άτομα, δεν φάνηκε να έχουν τις ανάσες για να φτάσουν σε μία μεγάλη ανατροπή. Οι Σκούρκοι έφτασαν μέχρι και το +26 (64-38), ρίχοντας στη συνέχεια τον ρυθμό τους, περιμένοντας υπομονετικά την κόρνα της λήξης ώστε να πάνε για επινίκια σουβλάκια. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 66-46, με τους γηπεδούχους να επιστρέφουν στις νίκες ύστερα από 3 συνεχόμενες ήττες.

Player of the Game: O Θανάσης Ζορμπάς πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση με double double έχοντας 17 πόντους, 10 ριμπάουντ, 3 ασσίστ, 2 κλεψίματα και 24 eff.

Παίκτης κλειδί: Ο Μαρίνος Ηρειώτης είχε επίσης 17 πόντους καθώς και 8 ριμπάουντ, 1 ασσίστ και 1 κλέψιμο.

Για τους Saronic Hornuts ξεχώρισε ο Μιχάλης Γουναρίδης με 10 πόντους, 14 ριμπάουντ, 1 ασσίστ και 1 κλέψιμο.