Για την ένατη αγωνιστική της East Division 1 η Sun City Drink Team υποδέχτηκε τα Bulldogs το βράδυ της Κυριακής στην Καισαριανή με τους δεύτερους να πιάνουν μεγάλη απόδοση σε όλο το σαραντάλεπτο και να κατακτούν εύκολα το έκτο ροζ φύλλο παραμένοντας στη δέυτερη θέση του ομίλου .

Τα πράγματα φάνηκαν να απλοποιούνται από το ξεκίνημα για τους φιλοξενούμενους. Με σερί 15-0 και δράστες τους Στρατυηγαρέα (8) και Γιαννικόπουλο (6) σκόραραν τόσο από μακριά όσο και στο ανοιχτό γήπεδο επιβάλλοντας τον ρυθμό τους. Για τους αντιπάλους τους ο Αγγελόπουλος είχε ένα τρίποντο και οι Νούσιος, Κεστεκίδης και Λόης από ένα καλάθι, για το 9-24 των πρώτων δέκα λεπτών.

Τα Bulldogs διατήρησαν το ίδιο τέμπο και στη συνέχεια. Ο Στρατηγαρέας έβρισκε εύκολα το καλάθι (είχε ακόμα 9 πόντους), με τον Τσιλιμπάρη να έχει τέσσερις, ενώ για τους Ηλιοπουλιώτες ο Λόης είχε πετά, οι Κεστεκίδης και Αγγελόπουλος από πέντε, με τον Τάτση να συμπληρώνει το καρέ με τέσσερις, μειώνοντας σε 30-43 στο ημίχρονο.

Μετά την ανάπαυλα τα Bulldogs μπήκαν αγριεμένα στο παρκέ τελειώνοντας κάθε συζήτηση για την τύχη του αγώνα. Με σερί 16-0 και τον Λουλούδη ορεξάτο με οκτώ πόντους πήγαν τη διαφορά στο +30, ενώ η άμυνα τους επέτρεψε μόλις έξι πόντους (Τάτσης 4), με το σκορ να βρίσκεται στο 36-64 στο τριαντάλεπτο.

Στην τελική ευθεία οι ομα΄δες έπαιξαν απελευθερωμένα με στόχο το θέαμα. Η Sun City βρήκε χώρους με τους Λόη (8) και Καπώνη (7), ενώ από την αντίπερα όχθη Λουλούδης με εννέα, Στρατηγαρέας με πέντε και Σκλαβούνος αλλά και Σπανίδης (από 4 έκαστος) συνέβαλαν στο απόλυτα δίκαιο τελικό 55-83.

Mvp με double double αναδείχθηκε o Παναγιώτης Στρατηγαρέας έχοντας 24 πόντους, 11 ριμπάουντ, 5 ασιστ, 1 κλέψιμο , 1 μπλοκ και 2 λάθη. Παίκτης κλειδί ήταν ο Γιώργος Λουλούδης καταγράφοντας 16 πόντους, 3 ριμπάουντ, 8 ασιστ και 1 μπλοκ.

Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο αλάνθαστος Γιώργος Κεστεκίδης με 9 πόντους, 10 ριμπάουντ, 2 ασιστ και 1 κλέψιμο.

Που κρίθηκε : Οι νικητές κυριάρχησαν από τα πρώτα λεπτά πάτησαν το γκάζι και δεν ξανακοίταξαν πίσω.