Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Division 1 (north), οι Warhawks BC αναμετρήθηκαν με του Ροζ Πάνθηρες. Το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα γρήγορο, δίχως πολλά φάουλ, άπλετους αιφνιδιασμούς και καλάθια σε transition play. 59-65 ήταν το τελικό σκορ με τους «πάνθηρες» να υποτάσσουν τα «γεράκια»!

Οι Ροζ Πάνθηρες έδειξαν τα δόντια τους από το 1ο δεκάλεπτο. Με οδηγό το γρήγορο τέμπο και τις αστραπιαίες επιθέσεις κατάφεραν να επιβάλλουν τον ρυθμό του. Πέτυχαν 22 πόντους, δέχθηκαν 10 και δημιούργησαν με τον τρόπο αυτό μια διαφορά 12 πόντων. Οι Hawks έμειναν από νωρίς πίσω στο σκορ και άρχισαν να κυνηγάνε! Για τους γηπεδούχους 5 πόντους πέτυχε ο Αρβανιτάκης και 2 καλάθια ο Λαζαρέτος. Για τους προπορευόμενους 3 καλάθια πέτυχε ο Ιατρού. Από 4 πόντους έβαλαν έκαστος Αυλωνίτης, Ανδρεαδάκης και Καραγιαννάκης.

Ισορροπημένο ήταν το 2ο δεκάλεπτο του αγώνα. Οι γηπεδούχοι βρήκαν ρυθμό και κατάφεραν να κοντράρουν τους προπορευόμενους. Η διαφορά αυξήθηκε κατά 1 πόντο, έφτασε τους 13 πόντους και οι Ροζ Πάνθηρες έκλεισαν το 1ο ημίχρονο με μια διψήφια απόσταση. 16-17 ήταν το επιμέρους σκορ. Τον χαβά του με 10 πόντους συνέχισε για τους Hawks ο Αρβανιτάκης. 5 είχε ο Αυλωνίτης και από 4 Ιατρού και Καραγιαννάκης.

Στον ίδιο ρυθμό συνεχίστηκε και η 3η περίοδο. Η διαφορά έφτασε τους 14 πόντους με τους φιλοξενούμενους να συνεχίζουν να κρατάνε σφιχτά τα ηνία του αγώνα. Τα «γεράκια» συνέχισαν να πληρώνουν τα λάθη του 1ου δεκαλέπτου. 12-13 ήταν το επιμέρους σκορ. Σειρά στο σκοράρισμα πήρε ο Λαζαρέτος με 5 σερί πόντους. Για τους προπορευόμενους 6 πόντους έβαλε ο Αϊβαλιώτης.

Τα «γεράκια» πέρασαν στην αντεπίθεση στην 4η περίοδο. Έπαιξαν πολύ καλά και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Μολαταύτα, η διαφορά των 14 πόντων ήταν μεγάλη και εν τέλει οι Ροζ Πάνθηρες πήραν την πολυσήμαντη νίκη. 21-13 ήταν το επιμέρους σκορ με τον πίνακα να δείχνει 59-65 στο τέλος της αναμέτρησης. Για τους νικητές 5 πόντους έβαλε ο Καραγιαννάκης. Αϊβαλιώτης και Ιατρού έβαλαν από 4 ο καθένας. Για τους ηττημένους 12 πόντους είχε ο εξαιρετικός Αρβανιτάκης!

Mvp του αγώνα ήταν ο Β. Ιατρού με 17 πόντους, 11 ριμπάουντ (7-4), 6 ασίστ, 3 κλεψίματα και 1 λάθος σε 34 λεπτά. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Κ. Αρβανιτάκης με 28 πόντους, 15 ριμπάουντ (11-4), 3 ασίστ, 3 κλεψίματα και 1 μπλοκ σε 40 λεπτά αναμέτρησης!

Key player: Ο παράγοντας Χ ήταν ο Σ. Καραγιαννάκης με 15 πόντους, 12 ριμπάουντ (8-4), 2 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 μπλοκ και 1 λάθος σε 35 λεπτά αγώνα!

Το παιχνίδι κρίθηκε εν τέλει στο 1ο δεκάλεπτο, όπου οι Ροζ Πάνθηρες έφτασαν γοργά στο +12!