Την έκτη τους νίκη στο άνοιγμα της αυλαίας της ένατης στροφής της West Division 1 πέτυχαν το βράδυ της Πέμπτης οι Miami Heak που φιλοξενήθηκαν από τους West Floppers.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν αρκετά δυνατά με τον Δημητρόπουλο (7π) να σέρνει το χορό και παρά τις ενέργειες των Μπούλια (4) και το τρίποντο του Μπάκα προηγήθηκαν με 12-19 στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου.

Οι Miami Heak διατήρησαν αλλά και αύξησαν τη διαφορά στη συνέχεια. Με τους Λαδιά (6) και Κουφόπουλο (4) κάλυψαν όλο το παρκέ. Για τους Floppers πιο δραστήριος ήταν ο Μπούλιας με έξι πόντους και ο Βενιός με τρεις, με το σκορ στο ημίχρονο να είναι στο 23-35.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν σφυγμό μετά την ανάπαυλα. Ο Μπάκας με τον Γουλιέλμο βρήκαν το χέρι τους έξω από την περίμετρο (με έξι και τρεις πόντους άντιστοιχα), με τους Λιώνη και Μπούλια να συμπληρώνουν το καρέ έχοντας από τέσσερις πόντους έκαστος , μειώνοντας την απόσταση και δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση. Στην αντίπερα όχθη ο Λαδιάς (6) κράτησε το προβάδισμα για τους παίκτες του Σωτηρόπουλου, με 42-47 στο φινάλε της τρίτης περιόδου.

Στην τελική ευθεία το Miami σκλήρυνε αμυντικά. Δέχθηκε μόλις εννέα πόντους (Μπούλιας 4), και έχοντας λύσεις στη ρακέτα με τον Κωστόπουλο (5π) έλεγξε την κατάσταση. Με τη συνέργεια των Καπλάνη (4) και Λαδιά (3) έφτασε στο ροζ φύλλο , δίχως να απειληθεί με το τελικό 51-63.

Mvp αναδείχθηκε ο Μπάμπης Κωστόπουλος έχοντας 9 πόντους, 15 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 2 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 2 λάθη. Παίκτης-κλειδί στο πλάι του ήταν ο Γιώργος Δημητρόπουλος με 15 πόντους που είχε και 6 ριμπάουντ και 1 λάθow.

Για τους ηττημένους πιο παραγωγικός ήταν ο Κώστας Μπούλιας με double double και 18 πόντους, 16 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος.

Που κρίθηκε : Οι νικητές είχαν πιο πολύ ενέργεια και λύσεις στο ζωγραφιστό.