Στην 15η πράξη της North Division 1 οι Saronic Hornuts φιλοξένησαν την Κυριακή στο ΟΑΚΑ τις Rougixtres με τις δεύτερες να πατούν το γκάζι μετά τα πρώτα είκοσι λεπτά και να κατακτούν μια ευρεία αλλά και σημαντική , όπως στον πρώτο γύρο νίκη !

Οι ομάδες μπήκαν στο παρκέ με τσίτα γκάζια δίνοντας ένα εξαιρετικό τέμπο ! Οι φιλοξενούμενοι με το κουαρτέτο Κοτσάμπαση (9), Σαρρή (8), Πάτση (5) και Γκανούρη (30 σκόραραν κατά ριπάς από μακριά, ενώ οι αντίπαλοι τους με τον ασταμάτητο Τσόλα (10π) και τους Φιλιππίδη (6) και Κυβρικοσαίο (5) ακολούθησαν κατά πόδας, ενώ με buzzer beater τρίποντο του πρώτου ισοφάρισαν σε 25-25 στο πέρας του πρώτου δεκαλέπτου.

Το κλειστό παιχνίδι χαρακτήρισε και τη δεύτερη περίοδο, με τις ομάδες να μένουν κοντά η μία στην άλλη. Παπαδόπουλος με έξι και Φιλιππίδης με 5 βρήκαν στόχο για τους Hornuts, ενώ οι Rougixtres με τον Σαρρή να ευστοχεί σε δύο τρίποντα και τον Ζαλμά να συμπληρώνει με 4 πόντους προηγήθηκαν με 38-40 στη μέση της διαδρομής.

Όλα άλλαξαν μετά την ανάπαυλα. Με το σκορ στο 44-44 οι φιλοξενούμενοι πάτησαν το γκάζι και με σερί 17-0 απομακρύνθηκαν στον ορίζοντα χάρη στον Γκανούρη (12π) αλλά και τους Βάγια (6) και Ζαλμά (5). Μόνο ο Τσόλας (5) απειλούσε για τους Saronic και σκοράροντας μόλις 9 πόντους έμειναν πίσω με 47-65 στο τριαντάλεπτο.

Στην τελική ευθεία οι Rougixtres κάλπαζαν ! Βάγιας με οκτώ και Κοτσάμπασης με επτά έδιναν τον τόνο για ένα επιμέρους 19-2. Ο Γουβόπουλος είχε πέντε πόντους και ο Τσόλας ένα τρίποντο για τους Saronic, με την κόρνα της λήξης να βρίσκει τις Rougixtres με το ροζ φύλλο ανά χείρας με το ευρύ τελικό 59-89 !

Mvp ήταν με double double ο Νίκος Πάτσης με 11 πόντους, 19 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 3 κλεψίματα και 2 λάθη. Καλύτερος των ηττημένων ο Σεραφείμ Τσόλας με 21 πόντους, 6 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 1 κλέψιμο και 3 λάθη.

Παίκτης κλειδί αναδείχθηκε με double figures ο Σταύρος Σαρρής που μέτρησε 16 πόντους, 15 ριμπάουντ, 6 ασιστ, 4 κλεψίματα,  ένα μπλοκ και 5 λάθη.

Που κρίθηκε : Στο πολύ καλό Β' μέρος των νικητών.