Οι MIAMI HEAK επικράτησαν με 48-70 της LA FAMILIA.

Ο Δημητρόπουλος άνοιξε το σκορ ενώ ο Ιωακειμίδης ευστόχησε σε τρίποντο. Ο Λαδιάς απάντησε με τον ίδιο τρόπο ενώ οι Καρατσαρέας και Κουφόπουλος με σουτ έκαναν το 3-9. Οι Πετρίδης και Μιχαηλίδης μείωσαν αλλά με καλάθια των Καρατσαρέα και Κωστόπουλο και τρίποντο του Λαδιά έγινε το 7-16. Ο Παπαχριστόδουλος απάντησε με τρίποντο αλλά ο Χρανιώτης με 5 πόντους του έκανε το +11.

Και πάλι ο Δημητρόπουλος όπως στο 1ο σκόραρε αλλά με καλάθι του Καββαδία και τρίποντο του Παπαχριστόδουλου η διαφορά έπεσε στους 7. Ο Σπανός σκόραρε αλλά νέα καλάθια των Τσαπανίδη και Μιχαηλίδη έφεραν το ματς στους 5. Ο Λαδιάς όμως με 4 πόντους του και ο Δημητρόπουλος με τρίποντο αύξησαν ξανά στους 10.

Στο 3ο δεκάλεπτο οι MIAMI μπήκαν δυνατά και με τους Χρανιώτη, Λαδιά, Δημητρόπουλου και Κωστόπουλο ξέφυγσαν με 20 πόντους. Ο Ιωακειμίδης σκόραρε 2 βολές αλλά ο Λαδιάς με έμμεσο τρίποντο και ο Κουφόπουλος με σουτ απάντησαν αμέσως. Με καλάθια του Πετρίδη στο τέλος το σκορ έγινε 31-53.

Τα πράγματα ήταν δύσκολα για τους γηπεδούχους που προσπάθησαν με τρίποντο του Πατσόγλου και καλάθι του Μιχαηλίδη να επανέλθουν. Ο Λαδιάς όμως ήταν ασταμάτητος και σκόραρε 4 πόντους σερί. Ο Μιχαηλίδης απάντησε με δικούς του 4 πόντους ενώ ο Πατσόγλου με 1/2 βολές και ο Πετρίδης έκαναν το 44-59. Ο Αγγελόπουλος από κοντά σκόραρε ενώ οι Πατσόγλου και Παπαχριστόδουλος μείωσαν σε 48-61. Ο χρόνος δεν έφτανε για κάτι παραπάνω, οι MIAMI HEAK έτρεξαν και στον αιφνιδιασμό και με τους Λαδιά με άλλους 5 πόντους και τρίποντο του Κωστόπουλου έκαναν το 48-70.

MVP της αναμέτρησης ο Λαδιάς με 25 πόντους και 10 ριμπάουντ.

για τη LA FAMILIA ο Μιχαηλίδης είχε 15 πόντους και 9 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε: Οι MIAMI HEAK ήταν καλύτεροι και όταν πάτησαν γκάζι ξέφυγαν με 20 πόντους, διαφορά που κράτησαν ως το τέλος.