Νικητές στο ντέρμπι της 10ης στροφής της West Division 2 αναδείχθηκαν το Σαββατόβραδο στο Ίλιον οι Αναλώσιμοι που επικράτησαν στην παράταση επί των Indiana Pagers φτάνοντας στις 8 νίκες και παραμένοντας στη δεύτερη θέση του ομίλου !

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο ξεκίνημα με την τετράδα Δερβεντζή (6), Στιβακτάκη, Ματσούκα (4) και Μουτεσίδη (3) να τρέχει ένα 14-0 μετά το αρχικό 13-8(Χρηστακάκος 7) αναλαμβάνοντας τα ηνία του παιχνιδιού με 13-19 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και ισορρόπησαν με το δικό τους 9-0 στη συνέχεια. Χρονόπουλος με έξι, Μεϊντάνης με πέντε και το τρίποντο του Αντωνιάδη έφεραν το ματς στα ίσα, απέναντι στους Δερβεντζή (5) και Στιβακτάκη (3), για το ισόπαλο 29-29 στο ημίχρονο.

Το τρίτο δεκάλεπτο είχε δύο όψεις. Οι Pagers με τον Γ.Καρασούλο (4) προσπέρασαν με 33-37 όμως οι Αναλώσιμοι απάντησαν με σερί 9-0 με τους Κοταράκο, Χρηστακάκο (από 4) και Χρονόπουλο (3) μεταφέροντας το παιχνίδι τους στο ζωγραφιστό μπαίνοντας μπροστά με 42-39 στο πέρας του τρίτου δεκαλέπτου.

Το ντέμρπι καλά κράτησε και στην τέταρτη περίοδο. Η παρέα του Νικολόπουλου πήγε στο +6 με την ίδια συνταγή ( Χρηστακάκος 5, Χρονόπουλος 3), όμως η Indiana απάντησε από την περιφέρεια με 6-0 με τους Καρασούλο (6) και Στιβακτάκη (4) και με 1/2 βολές του Δερβεντζή ισοφάρισε σε 54-54 με τις ομάδες να χάνουν αμφότερες τις δύο τελευταίες ευκαιρίες για να οδηγηθούμε στο έξτρα πεντάλεπτο.

Κι εκεί η κατάσταση ήταν απολύτως οριακή. Οι Αναλώσιμοι ξέφυγαν με 58-54 χάρη στον Χρηστακάκο (5), με τους Στιβακτάκη, Καρασούλο και Δερβεντζή να βάζουν μπρος τους φιλοξενούμενους με 59-60. Ένα ακόμα ζευγάρι βολών από τον Χρηστακάκο έκανε το 61-60 στα 19" και έμελε να είναι το τελικό σκορ καθώς το φινάλε ήταν απόλυτα δραματικό ! Ο Στιβακτάκης δεν σκόραρε στα 7", ο Χρηστακάκος έχασε ένα ζευγάρι βολών και ο το τρίποντο του Γ. Καρασούλου δεν βρήκε στόχο με τη λήξη !

Mvp ήταν με double double ο αλάνθαστος Γιάννης Χρονόπουλος έχοντας 16 πόντους, 17 ριμπάουντ, 2 ασιστ και 3 κλεψίματα. Παίκτης κλειδί με την ψυχραιμία του από τη γραμμή της φιλανθρωπίας , αλλά και πρώτος σκόρερ ο Σωτήρης Χρηστακάκος με  21 πόντους,  5 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 1 κλέψιμο, 1 μπλοκ και 3 λάθη.

Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο αλάνθαστος Ηλίας Ματσούκας με 10 πόντους, 3 ριμπάουντ, 1 ασιστ και 2 κλεψίματα.

Το ματς κρίθηκε στο νήμα με την ωριμότητα και την ψυχραιμία των νικητών να είναι τα χαρακτηριστικά της επικράτησης τους.