Για την 10η αγωνιστική του πρώτου γκρουπ της North Division 2 οι Anubis φιλοξένησαν το απόγευμα της Κυριακής τους Ionians και πατώντας το γκάζι στα τελευταία λεπτά πήραν μια σημαντική νίκη λίγο πριν το τέλος του πρώτου γύρου.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι για 35 λεπτά. Οι φιλοξενούμενοι είχαν το καλό τους διάστημα στο ξεκίνημα όταν με 9-0 σερί με τους Καλλέργη (5) και Μαρούλη (4) προηγήθηκαν με 9-16 αλλά οι αντίπαλοι τους απάντησαν με το ίδιο νόμισμα με τους Λιακόπουλο (5) , Σωτηρίου και Μιχαλόπουλο (από 4) για να προσπεράσουν με 18-16 στο φινάλε της πρώτης περιόδου.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο δεν άλλαξαν πολλά, με τον ρυθμό να πέφτει κάπως. Οι Αnubis έφτασαν στο +4 με τους Λυμπερόπουλο και Λιακόπουλο 9από 3π) όμως οι "Ίωνες" απάντησαν με σερί 9-0 με τους Καλλέργη (4) και Χωριανόπουλο (3) μπαίνοντας μπροστά με βραχεία κεφαλή (28-29) στη μέση της διαδρομής.

Οι Ionians επιχείρησαν να ξεφύγουν στην αρχή της τρίτης περιόδου , καθώς Μαρούλης (6) και Παππάς (5) τους έφεραν στο +7, όμως οι γηπεδούχοι επανήλθαν γρήγορα χάρη στους Λιακόπουλο (6) και Μιχαλόπουλο (4), με το παιχνίδι να έχει χαρακτήρα δυνατού ντέρμπι (43-44) στο τριαντάλεπτο.

Όλα άλλαξαν στην τέταρτη περίοδο ! Οι Αnubis ευτύχησαν να έχουν το μαγικό ντουέτο των Λυμπερόπουλου (12) και Μιχαλόπουλου (10) σε τρομερή κατάσταση. Καθώς από την αντίπερα όχθη αντιδρούσε μόνο ο Θεοδώρου (6) η απόσταση μεγάλωνε λεπτό με το λεπτό , και με 6-0 σερί πήγε σε διψήφια επίπεδα κι εκεί παρέμεινε ωσπου να ηχήσει η κόρνα της λήξης, με τον φωτεινό πίνακα να δείχνει 72-56 !

MVP του παιχνιδιού ήταν με double double ο αλάνθαστος Αντώνης Μιχαλόπουλος. Είχε 20 πόντους , 10 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα και 4 μπλοκ. Για τους ηττημένους ξεχώρισε επίσης με double figures ο Δημήτρης Θεοδώρου έχοντας 14 πόντους,  10 ριμπάουντ, 1 μπλοκ και 2 λάθη. 

Παίκτης Κλειδί: ο Νίκος Λιακόπουλος με 16 πόντους, 9 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο, 1 μπλοκ και 1 λάθος.

Που κρίθηκε:  Στην "έκρηξη" των νικητών στην τελική ευθεία !