Στηριζόμενοι στην άμυνά τους, στην καλή βραδιά του Λάουρεν Σούλα και στη θέλησή τους να παίρνουν όλα τα ματς, οι Sons of Kallipoli έκαναν ακόμα μία ανατροπή και πλέον είναι στο 7-2 στον Νότιο όμιλο της Division 2, αφήνοντας τους Baskethoopers, οι οποίοι στο τέταρτο δεκάλεπτο πέτυχαν μόλις έναν πόντο, στο 3-6.

Τα ποσοστά δεν ήταν και πολύ ανεβασμένα από την αρχή, με τους Σεράφη, Νίκο Τσούρο να βάζουν μπροστά τους Hoopers στο δεκάλεπτο με δύο πόντους (7-5) και τους Sons να παίρνουν μπρος στη δεύτερη περίοδο, όπου ανέβηκε και ο ρυθμός και οι Στεργιανός, Ρούσσος έδωσαν βοήθειες επιθετικά, όμως οι Αδελφουλάκος, Ανδρίτσος και Κατσαούνος έδωσαν και πάλι το προβάδισμα στους τυπικά γηπεδούχους στο τέλος του ημιχρόνου (19-18).

Το παιχνίδι ήταν πιο «σφιχτό» στο τρίτο δεκάλεπτο και το τρέξιμο των Sons δυσκόλευε τους «Χούπερς», που έμειναν ψύχραιμοι και έκλεισαν το 30ο λεπτό στο υπέρ τους 28-25, αλλά στο τέταρτο δεκάλεπτο άλλαξε η ροή του παιχνιδιού και για 9 λεπτά οι «πορτοκαλί» έμειναν «άσφαιροι», κάτι που προφανώς εκμεταλλεύτηκαν οι «ασπρόμαυροι» και οι Λάουρεν, Τελχολάρι τους έβαλαν μπροστά και διατήρησαν με εξαιρετική άμυνα το αποτέλεσμα υπέρ τους μέχρι το τέλος και το 29-36 που τους κράτησε ψηλά στη βαθμολογία.

MVP της αναμέτρησης ήταν ο Λάουρεν Σούλα, με 14 πόντους, 8 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 κλέψιμο, ενώ από τους Hoopers ξεχώρισε ο Νίκος Ανδρίτσος με 7 πόντους, 21 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 1 κλέψιμο.

Παίκτες – κλειδιά για τους Sons ήταν οι Άλεξ Νικόλλα και Άλεξ «Τέλχο», οι οποίοι ήταν από τους βασικούς λόγους που δεν περνούσε τίποτα στην άμυνα του δευτέρου ημιχρόνου, με τον πρώτο να έχει 9 πόντους, 5 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1 κλέψιμο και τον δεύτερο να τελειώνει το ματς με 4 πόντους, 6 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 1 ασίστ.

Το ματς κρίθηκε στο τέταρτο δεκάλεπτο, όπου η αντοχή και το ασταμάτητο τρέξιμο της ομάδας του Τζέρι Ναρεκιάν άφησαν τους αντιπάλους τους μόνο με έναν πόντο στην επίθεση.