Τη δεύτερη τους επιτυχία σημείωσαν το απόγευμα της Κυριακής οι Avengers όταν στο πλαίσιο της 10ης πράξης της West division 2 φιλοξενήθηκαν στο Ίλιον από τη Basxetonia μετά από μια αναμέτρηση με ανατροπές και καλό θέαμα !

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι για τριάντα λεπτά. Αρχικά ο Βουράκης έδωσε τον τόνο με επτά πόντους, με τον Φλωράτο να σκοράρει τέσσερις και με την άμυνα τους να επιτρέπει μόλις έξι πόντους προηγήθηκαν με 6-13 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Συνέχισαν στο ίδιο μοτίβο και στη δεύτεη περίοδο. Με την άμυνα τους να είναι εξίσου αποτελεσματική (ο Λόζος σκόραρε πέντε για τους κιτρινόμαυρους) και τους Φλωράτο και Βρεττό να πετυχαίνουν από έξι πόντους έκαστος , με σερί 10-0 έφτασαν στο +17 και έκλεισαν το πρώτο ημίχρονο με 13-28 !

Παρόμοια εικόνα είχαμε και μετά την ανάπαυλα. Οι "Εκδικητές" επέβαλλαν πλήρως το παιχνίδι τους και με τους Φλωράτο (7) και Βουράκη (5π) είχαν τις λύσεις απέναντι στον Στρατηγόπουλο (7π) και έφτασαν στο +20 (24-44) στο πέρας του τρίτου δεκαλέπτου. 

Η Basxetonia μην έχοντας κάτι να χάσει πίεσε στο τέταρτο δεκάλεπτο και πήγε να σκαρώσει επική ανατροπή. Λόζος (με έξι), Στρατηγόπουλος και Αφχιανές με τέσσερις και ο πρόεδρος Βαρδαβάς με ένα τριποντάκι ροκάνισαν τη διαφορά, με επιμέρους 20-3 φτάνοντας σε απόσταση ενος σουτ, όμως η ψυχραιμία από τη γραμμή της φιλανθρωπίας έσωσε τους Avengers ,και παρά το τρίποντο του Κασδαναστάση πήραν το ροζ φύλλο με το τελικό 47-51 !

Mvp ήταν με double double ο Αλέξανδρος Βουράκης. Είχε 17 πόντους, 14 ριμπάουντ, 4 ασιστ, 2 κλεψίματα, 2 μπλοκ και ένα λαθάκι. Συμπαραστάτης του και παίκτης κλειδί ήταν ο Νίκος Φλωράτος με 18 πόντους, 3 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη.

Καλύτερος για τους ηττημένους ο Γιώργος Λόζος με 16 πόντους, 5 ριμπάουντ, 4 ασιστ, 4 κλεψίματα και 2 λάθη.

Που κρίθηκε : Στην ψυχραιμία των νικητών που άντεξαν την επική αντεπίθεση των αντιπάλων τους !