Οι Vikings έβγαλαν πείσμα στο τέταρτο δεκάλεπτο, έδειξαν ότι ήθελαν πιο πολύ τη νίκη και με τον Μπεχράκη να κάνει τη διαφορά, πήραν την 3η νίκη τους (3-6) στον Νότιο όμιλο της Division 2, απέναντι στους Coldn Steak Warriors που είχαν μεν πολλή ώρα το προβάδισμα, αλλά πάλευαν ουσιαστικά μόνο με έναν επιθετικά (Μαργαρίτης) και δεν το κράτησαν στο φινάλε.

Το ξεκίνημα είχε δύο όψεις, αφού οι Γουόριορς μπήκαν καλύτερα, με ένα 7-0 από Μαργαρίτη, Πιτσικάλη, Ζεϊμπέκογλου και οι Βίκινγκς απάντησαν με ένα δικό τους 6-0 από Μπεχράκη, Σαλίβερο για το 7-6 του δεκαλέπτου, με τα ποσοστά να ανεβαίνουν στη συνέχεια και τους «μπλε» να κλείνουν το ημίχρονο στο 24-17 από τις βοήθειες που έδωσαν στον Μαργαρίτη οι Δέρδας και Καραντώνης.

Η διαφορά μεγάλωσε στο τρίτο δεκάλεπτο για τους Warriors (32-23), όμως όσο περνούσε η ώρα η άμυνα των τυπικά γηπεδούχων χαλάρωνε και οι Μπεχράκης, Στάσαης, Βασίλης Λιάκος βρήκαν χώρους στη ρακέτα, για να μειώσουν στους τρεις πόντους για τους Vikings (32-29) και στο τέταρτο δεκάλεπτο πάτησαν περισσότερο γκάζι, με αποτέλεσμα να μείνουν μόνο με 7 πόντους στην επίθεση οι «μπλε» και οι «μπορντό» να κάνουν την ανατροπή, με πίεση και στην άμυνα, για να γραφτεί το τελικό 39-40 στις λεπτομέρειες.

MVP της αναμέτρησης ήταν ο Σταύρος Μπεχράκης με 15 πόντους, 12 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 μπλοκ και πολύ τρέξιμο για 36 λεπτά, ενώ από τους Βίκινγκς είπαμε ξεχώρισε ο Γιάννης Μαργαρίτης έχοντας 18 πόντους, 13 ριμπάουντ, 3 μπλοκ, 2 ασίστ και 1 κλέψιμο.

Παίκτης – κλειδί ήταν για τους «μπορντό» ο Βασίλης Λιάκος, που έδωσε αρκετές μάχες στις ρακέτες και είχε συνολικά 6 πόντους, 9 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 2 κλεψίματα.

Το ματς κρίθηκε στην περισσότερη ενέργεια που έβγαλαν οι Βίκινγκς και στη θέλησή τους να γυρίσουν το σκορ, παρόλο που φαινόταν δύσκολο με βάση τα ποσοστά τους.