Για την δέκατη 7 τελευταία για το 2023 στάση της South Division 2 οι Cool Dynamic υποδέχτηκαν το βράδυ της Τρίτης τους SpartansBC και μετά από είκοσι λεπτά μάχης οι δεύτεροι ανέβασαν ρυθμό και πήραν το πολύτιμο δίποντο !

Οι φιλοξενούμενοι χτύπησαν εξαρχής με το μακρινό σουτ. Κουσούλης, Καραγιαννάκης (από 5) και Κυριαζίδης (3) σκόραραν από τα 6.75, ενώ ο Σεφεριάδης (6) απαντούσε από την άλλη πλευρά με mid range , για το 12-15 των πρώτων δέκα λεπτών.

Στο ίδιο μοτίβο κύλησε και το δεύτερο δεκάλεπτο. Ο Μιχαλακάκος πρόσφερε λύσεις στο ζωγραφιστό με 5 πόντους για τους Σπαρτιάτες, με τον Μαυράκη (6), Σεφεριάδη (4) και Ράπτη (3) να ακολουθούν κατά πόδας για τους Cool , με το ντέρμπι να μαίνεται (27-29) στου δρόμου τα μισά.

Στην τρίτη περίοδο οι Σπαρτιάτες πάτησαν το γκάζι. Είχαν πολλές επιλογές (Κυριαζίδης 4, Κουσούλης 3, Καραγιαννάκης , Ρήγος και Μιχαλακάκος από 2) και καθώς η άμυνα τους κράτησε τους αντιπάλους τους σε μόλις 9 πόντους (Σεφεριάδης 4) πήραν διαφορά επτά πόντων (36-43) στο τριαντάλεπτο.

Στην τελική ευθεία οι Spartans ήταν ακόμα πιο αποφασιστικοί. Στην εξίσωση του παιχνιδιού μπήκε και ο Λιθόπουλος με 6 πόντους, ενώ Καραγιαννάκης με πέντε και Μιχαλακάκος με τρεις σκόραραν κι αυτοί από μακριά. Ο Ράπτης (7) στον αντίποδα ήταν ο πιο δραστήριος αλλά δεν ήταν αρκετός, με την αναμέτρηση να ολοκληρώνεται με 52-61.

Mvp αναδείχθηκε ο αλάνθαστος Άγγελος Καραγιαννάκης με 14 πόντους, 9 ριμπάουντ, 2 ασιστ και 1 κλέψιμο. Παίκτης κλειδί  ήταν ο Θοδωρής Μιχαλακάκος καταγράφοντας 10 πόντους, 7 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 2 κλεψίματα και 1 μπλοκ.

Για τους ηττημένους πιο αποδοτικός με double double ήταν ο Ιάκωβος Ράπτης έχοντας 16 πόντους, 10 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 1 κλέψιμο και 3 λάθη.

Που κρίθηκε : Οι νικητές μάρσαραν στο δεύτερο μισό και κατέκτησαν το έβδομο ροζ φύλλο που τους κρατά πέριξ της κορυφής του ομίλου.