Μεγάλη νίκη στο κλείσιμο της δέκατης αγωνιστικής του δεύτερου γκρουπ της North Division 2 πέτυχαν το βράδυ της Τετάρτης στο Ολυμπιακό Στάδιο οι tragics, όταν και φιλοξενήθηκαν από τους πρωτοπόρους Gin Supertonics. Χάρη στην απίθανη παράσταση του Γκόρου υποχρέωσαν τους αντιπάλους τους στη δεύτερη φετινή τους ήττα !

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στην εκκίνηση. Μετά το αρχικό 4-5 ανέβασαν στροφές και με σερί 8-0 με πρωταγωνιστή τον Γκόρο που πέτυχε δέκα πόντους και δύο τρίποντα πήραν διψήφια διαφορά (7-18) στην εκπνοή του πρώτου δεκαλέπτου.

Ανάλογη ήταν και η συνέχεια. Τη σκυτάλη παρέλαβε ο Αβαράκης με 8 πόντους για τους "Τραγικούς", που παρέα με τον Γκόρο (5) όχι μόνο συντήρησαν αλλά και αύξησαν τη διαφορά καθώς απέναντι τους σκόραρε περιστασιακά μόνο ο Μωραϊτης (4π), για να πάμε στο ημίχρονο με το σκορ στο 15-33 !

Οι Tragics διατήρησαν τον έλεγχο της κατάστασης και στο τρίτο δεκάλεπτο, χωρίς να φορτσάρουν. Ο Γκόρος είχε 5 πόντους, ενώ από την άλλη πλευρά οι ενέργειες των Ριζογλου (5), Πολύζου και Παπαφωτίου (από 4) μίκρυναν κάπως την απόσταση ως το 31-42 στο τριαντάλεπτο.

Τα τελευταία δέκα λεπτά έκρυβαν τις συγκινήσεις ! Οι γηπεδούχοι σκάρωσαν σκηνικό απόλυτης επαναφοράς, καθώς με 9-0 σερί και τους Πολύζο και Παπαφωτίου (με έξι και πέντε πόντους αντίστοιχα) πλησίασαν στο καλάθι ! Σε αυτό το σημείο που η μπάλα έκαιγε ο Γκόρος έκανε το καθήκον του. Όντας ο μοναδικός σκόρερ των Tragics με 9 συνολικά πόντους, σκόραρε τους τέσσερις τελευταίους και εξασφάλισε το ροζ φύλλο που στέλνει την ομάδα του στη διακοπή των γιορτών με θετικό ρεκόρ (5-4) , χάρη στο τελικό 44-51 !

Mvp του αγώνα ο ξεχωριστός Δημήτρης Γκόρος με double figures και 29 πόντους, 10 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη ! Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο αλάνθαστος Φίλιππος Πολύζος, επίσης με double double έχοντας 14 πόντους, 10 ριμπάουντ, 5 ασιστ, 1 κλέψιμο & 1 μπλοκ.

Key player: Ο καπιτάνο Διονύσης Ντάσιος μετρώντας 4 πόντους, 18 ριμπάουντ και 1 λάθος.

Το παιχνίδι κρίθηκε  από την άμυνα των νικητών και φυσικά από το σόου του Γκόρου !