Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους για το 2023 οι The Margi όταν στο πλαίσιο της 10ης στάσης της East Division 2 φιλοξενήθηκαν το βράδυ της Κυριακής από τους Hoopfellas και αποδίδοντας εξαιρετικό μπάσκετ κατά διαστήματα έκαμψαν άνετα την αντίσταση τους .

Οι φιλοξενούμενοι πήραν εξαρχής την διάθεση τους με τους Κρίμπουρα Τουρκαντώνη (από 6π) αλλά και τα τρίποντα των Ξανθάκη & Πετρίδη. Η άμυνα τους ήταν συμπαγής και αποτελεσματική δεχόμενη μόλις επτά πόντους κι έτσι έφτασαν από νωρίς σε διψήφια διαφορά (7-18) .

Συνέχισαν με την ίδια συνταγή και στη δεύτερη περίοδο με τους Μπίλια και Κρίμπουρα ( από 4) ενώ στην άλλη πλευρά μόνο ο Αργυριάδης (4) απείλησε , με συνέπεια το 13-30 στο ημίχρονο.

Μετά την ανάπαυλα οι The Margi πέταγαν ! Με τον Τουρκαντώνη πρωταγωνιστή με οκτώ πόντους σκόραραν στο ανοικτό γήπεδο, ενώ δέχτηκαν μόλις τρεις (από τον Α.Κατσούλη) . Σκορ τρίτης περιόδου 16-50.

Στην τελική ευθεία οι ομάδες αγωνίστηκαν με ελεύθερο πνεύμα . Οι Hoopfellas βρήκαν χώρο δράσης , με τους Αργυριάδη (5) , Fang (3), Ζαχαρία, Αλ.Κατσούλη κ;ι Βαρυτιμιάδη ( από ένα καλάθι) , ενώ στον αντίποδα Τουρκαντώνης με πέντε, Κιουτης με τεσσερις και τα τρίποντα των Πετρίδη & Κρίμπουρα διαμόρφωσαν το απόλυτα δίκαιο τελικό 30-66.

MVP με double double αναδείχθηκε ο Αλέξανδρος Κρίμπουρας έχοντας 17 πόντους, 13 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 5 κλεψίματα και 3 λάθη. Παίκτης κλειδί με την απόδοση του ήταν ο Σπύρος Τουρκαντώνης, καθώς είχε 19 πόντους, 5 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 6 κλεψίματα κι ένα λάθος.

Για τους ηττημένους προσπάθησε περισσότερο ο Παρασκευάς Αργυριάδης με 9 πόντους και 2 ριμπάουντ.

Που κρίθηκε : Στην ποιότητα των νικητών.