Στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του 2ου Division (north group 2) οι Itah Jazz αναμετρήθηκαν με τους Tesseract. Το παιχνίδι μπορεί να έληξε 55-65, αλλά ήταν μονόπλευρο με τους φιλοξενούμενους να φτάνουν την διαφορά κοντά στους 30 πόντους στο 1ο ημίχρονο!

Οι Tesseract δημιούργησαν μια πολύ μεγάλη διαφορά στο 1ο δεκάλεπτο. Με ορθές άμυνες και επιθετικό σεληνιασμό έφτασαν πολύ γρήγορα στο 17! Σκόραραν 23 πόντους και δέχθηκαν μόλις 6 από την Itah. Για τους γηπεδούχους Κεφάλας, Μαριολής και Γιωτάκης είχαν από 1 καλάθι έκαστος. 8 είχε ο Γεωργακόπουλος, 6 ο Διαθεσόπουλος και 5 ο Ψωμάς για τους Tesseract!

Στον ίδιο ρυθμό συνεχίστηκε και το 2ο δεκάλεπτο με την διαφορά να αυξάνεται κατά 8 πόντους και να φτάνει τον μαγικό αριθμό 25. Η Itah δεν ήταν όσο ανταγωνιστική θα μπορούσε να ήταν και είδε τους Tesseract να κλειδώνουν την νίκη από το ημίχρονο. 12-20 ήταν το επιμέρους σκορ. Για τους γηπεδούχους 5 έβαλε ο Γιαζιτζής και 3 ο Σπανός. 5 είχε ο Μακρής και 4 ο Διαθεσόπουλος για τους προπορευόμενους.

Η διαφορά μειώθηκε κατά 5 πόντους στην 3η περίοδο. Η Itah πάλεψε για την τιμή των όπλων  και προσπάθησε να ρίξει την διαφορά σε πιο λογικά πλαίσια. Οι Tesseract έχοντας ουσιαστικά κερδίσει τον αγώνα δοκίμασαν διάφορα πράγματα σε άμυνα και επίθεση. Για την Itah 12 έβαλε ο πάντα τίμιος Κεφάλας, ενώ με 5 ακολούθησε ο Σπανός. 3 καλάθια έβαλε ο Μακρής και 2 ο Διαθεσόπουλος για τους φιλοξενούμενους!

Η διαφορά σταθεροποιήθηκε στους 10 πόντους στο 4ο δεκάλεπτο. Οι Jazz κατάφεραν να μειώσουν αισθητά και έχασαν με το κεφάλι ψηλά, ενώ παράλληλα οι Tesseract πήραν μια σχετικά εύκολη νίκη. 55-65 ήταν το τελικό σκορ, ενώ το επιμέρους της περιόδου ήταν 20-10! Για τους νικητές 4 πόντους είχε ο Διαθεσόπουλος και 3 ο Κάκκας. Για τους ηττημένους 13 έβαλε ο Σπανός και 5 ο Κεφάλας!

Mvp ήταν ο Α. Μακρής με 14 πόντους, 12 ριμπάουντ (9-3), 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη σε 36 λεπτά αγώνα! Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Η. Κεφάλας με 21 πόντους, 9 ριμπάουντ (5-4), 2 ασίστ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη σε 39 λεπτά συμμετοχής!

Key player: Ο παράγοντας Χ ήταν ο Γ. Διαθεσόπουλος με 17 πόντους, 7 ριμπάουντ (4-3) και 2 κλεψίματα σε 27 λεπτά!